Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

O amendă primită în Ungaria i-a fost FATALĂ. Şoferul a murit la vama Nădlac


CALIN

Postări Recomandate

  • Administrators

    Un bărbat de 60 de ani, din Haţeg, care se întorcea din Franţa la volanul unui camion şi care ar fi fost amendat în Ungaria cu 3.000 de euro, întrucât nu ar fi respectat timpii de odihnă, a murit, miercuri, după ce i s-a făcut rău la un ghişeu CNADNR din vama arădeană Nădlac.

    Conform unor surse din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), un bărbat s-a prezentat, miercuri, la ghişeul instituţiei din Vama Nădlac pentru formalităţi.

    Şoferul era agitat şi se plângea angajaţilor şi martorilor că a primit o amendă în Ungaria, echivalentul a 3.000 de euro, pentru abateri la tahograf, respectiv pentru că nu ar fi respectat timpii de odihnă. "Dintr-o dată, a acuzat dureri puternice în piept şi a căzut", a declarat un martor.

    Mai mulţi şoferi aflaţi acolo au sunat la 112, iar un echipaj SMURD a sosit la faţa locului, însă manevrele de resuscitare nu au reuşit. "Imediat ce s-a primit o sesizare de la colegii din punctul de frontieră, un echipaj s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări, reieşind că bărbatului i s-a făcut rău, iar în pofida intervenţiei medicilor a decedat", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce.

    Conform poliţiştilor, şoferul avea 60 de ani şi era din Haţeg, el revenind în România cu un camion, după o călătorie în Franţa, de unde a adus două utilaje agricole. Medicii legişti arădeni urmează să stabilească exact care a fost cauza decesului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Of,of,da pai l-au oprit pentru ca nu a putut dovedi cum a ajuns in franta si i.au sechestrat camionu,el in prealabil fiind dus de fiul sau cu masina personala,pur si simplu,nu s.au lasat convinsi ca el nu a condus in ultimele 28 de zile si a cedat.Ah da si el era patronul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Discutia degenereaza. Nu o sa las sa se intample asta.

O sa sterg mesajele care provoaca alte discutii.

O leaca de respect nu strica, zic eu.

O sa-mi sterg scisoarea dupa ce va exprimati compasiunea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

DUMNEZEU sa-l ierte!! ptr ca pe pamant a gresit si nu a respectat legea.nu e vorba de 'jecmaneala' este vorba ca altii nu sant 'balcanici' si nu merge cu'hai sefu sa ne intelegem'...ai gresit- platesti ptr ca sa nu plateasca altii cu viata sau cu sanatatea daca tu din nerespectarea legii ajungi sa adormi la volan.! de ce oare nu putem sa scapam odata comportamentul'manelist'???credeti k aia au dat 3000 euro amenda ptr depasire 5 min a programului?? ma indoiesc....oricum D-zeu sa-l ierte ..a platit prea scump greseala!!RESPECT si DRUMURI BUNE!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.