Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Primo Truck - intrebari si raspunsuri, solutii probleme, fisiere suplimentare

Cristi GPS

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • Members

Salutare am o problema cu un TomTom 135M 2013 are de masina mica pe el si vreau sa pun de TRUCK. Ma baga numai in belele cu el asa pe masina mica. Am luat de pe internet cu inaltime, latime, greutate dar nus unde sa le copiez (pc nu imi recunoaste gps imi cere cd drive :-s dar nu am asa ceva pt el in cutie). Va rog daca se poate un tutorial cum sa il fac sau daca stiti voi sa iau alta mapa de truck pt el. Multumesc pentru intelegere

• Members
@Cristi GPS

am citit a 2-a oara tot topicul si pt aprilie 2013 sunt doar update. Folderul are sub 1 mb. Eu intrebam de harti cu update-ul deja facut. Sa fie cu totul. Exista asa ceva pe forum?

daca descarci fisierul pus de cristi o sa gasesti link pentru toate hartile :P este un document cu linkul hartilor :)

• Members

Salut, care stie de ce la igo primo pt. wince, cand il tii pe setare de camion, si intalneste traseu inferior gabaritului stabilit de tine la setari, zice ca traseul nu poate fi planificat si nu iti calculeaza traseu alternativ de ocolire conform setarilor din profil camion. La cel care il folosesc pe android nu am probleme, ocoleste tot(inaltime, greutate etc), face traseul incat sa fie bine, iar daca nu are alta varianta te anunta ca intri pe limitare si te intreaba daca accepti, iar daca ii dai respingere de abia atunci iti anuleaza traseul.

• Comerciant

@pasaris_cosmin,

nici cel de pe android nu functioneaza corect.

Ar trebui sa iti apara o caseta de dialog pe display inainte de a ajunge la restrictie si sa ai optiunile continua sau recalculeaza

O sa postez un pic mai tarziu sau maine un kit pt WinCE rez. 800x480 si pachetul de harti Q4

• Members
@pasaris_cosmin,

nici cel de pe android nu functioneaza corect.

Ar trebui sa iti apara o caseta de dialog pe display inainte de a ajunge la restrictie si sa ai optiunile continua sau recalculeaza

O sa postez un pic mai tarziu sau maine un kit pt WinCE rez. 800x480 si pachetul de harti Q4

cel de pe android merge corect, afiseaza acea casuta cu mesajul de restrictie. imi trebuie un kit pt wince. (hartile le am deja), care sa configureze ok traseul, sa evite poduri de inaltime si restrictii de greutate, iar daca ajungi aproape de ele si n-are alta solutie sa iti afiseze ca intri pe restrictie si sa te intrebe daca continui sau nu.