Members alin8011 Posted February 9, 2013 Members Share Posted February 9, 2013 Salut, De ce nu pot sa ma autentific (nume utilizator "I.A.N.")? Imi spune ca parola nu se potriveste cu numele de utilizator. Apoi scriu mail-ul pentru shimbarea parolei si nu primesc nimic. Am ceva restrictie sau ce se intampla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Danny Posted February 9, 2013 Administrators Share Posted February 9, 2013 Da-mi PM si spune-mi adresa de mail de pe care ai facut contul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alin8011 Posted February 9, 2013 Author Members Share Posted February 9, 2013 Scuze de intarziere. Acum ti-am trimis. Toate cele bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted February 9, 2013 Members Share Posted February 9, 2013 Dupa verificarea listei de interdictii tind sa cred ca la logarea cu primul user,IAN ai gresit cumva parola.In lista de interdictii nu apare acest user,care are un singur mesaj postat.Contul este activ,fara restrictii.Acum ramane ca unul din administratori sa faca verificari suplimentare si sa iti raspunda.Cert este ca unul din cele 2 conturi va trebui inchis,dupa rezolvarea situatiei! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alin8011 Posted February 10, 2013 Author Members Share Posted February 10, 2013 Multumesc. Deocamdata raman asa si cand se rezolva o sa il inchid pe acesta. Multumesc inca o data Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted February 10, 2013 Administrators Share Posted February 10, 2013 Multumesc. Deocamdata raman asa si cand se rezolva o sa il inchid pe acesta. Multumesc inca o data ai PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts