Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Modem Prepay pentru Europa


gaby_bn

Postări Recomandate

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • Moderators

Dacă ajungi la Kufstein, în A, lași mașina în peco acolo și te duci în oraș pe jos. Ieși din peco, faci la dreapta și în giratoriul următor faci la stânga și tot înainte vreo 3km. Imediat ce treci de Lidl o să vezi un magazin de electronice. Intri acolo, cu permisul și-i ceri modem de 3 (www.drei.at). O să te coste vreo 70€ (modem, cartelă + 20€ credit). O să trebuiască să-l activezi (ai instrucțiuni în pachet, dai și tu adresă din A) și gata, o să ai internet în: Italia, Austria, Danemarca, Suedia și Anglia (și Hong-Kong dar evident că nu e cazul :P). Sunt mai multe opțiuni disponibile, cea mai scumpă fiind de 20€/lună trafic nelimitat.

Pentru Germania e mai simplu. La orice Aldi cumperi modemul din oferta lor (e la liber, un mare avantaj) costă 39€, apoi tot de la ei cumperi cartelă de E+ (adică Medion Mobile) care costă 15€ (doar 10€ de trafic pe ea). La fel ca și cea de 3, va trebui să suni s-o activezi, tot cu adresă validă de Germania și gata. Cea mai scumpă opțiune este 15€/lună. Toate opțiunile sunt nelimitate ca și trafic (eu personal foloseam opțiunea cu 2€/24h, deoarece doar tranzitam Germania și nici nu am știut cum s-o activez pe cea de 15€ :D).

Pentru 3 ai serviciul clienți în limba engleză, pentru E+ nu. Eu am sunat de 4 ori până am dat de unul care vorbea engleză ca să-mi activez serviciul.

Ambele merg trăznet, inclusiv în mers (și vreau să spun că un apel video prin Skype numai trecerea prin tunel îl mai întrerupe). Am un coleg cu care vorbesc mai des și de fiecare dată când îl sun, prin Skype, îl văd conducând și se aude un post de radio online de-i place lui (Bebe Danezu' pentru cine-l cunoaște :P).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.