Members costin77 Posted February 24, 2010 Members Share Posted February 24, 2010 Salutare colegii.stie cineva ceva despre firma Norbert Dentressangle? Cit sint de seriosi,cum au cursele etc.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 cu baieti de la norberg m-am intilnit prin parcari, pe la firme FM logistic si am inteles ca le merge binisor nu iam auzit sa se plinga au masini bune ,curse asigurate . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mad_driver2009 Posted March 4, 2010 Members Share Posted March 4, 2010 dan2008gh daca spui ca sunt prostii, nu crezi ca ar trebuii sa vii cu argumente. Ai spus un singur cuvant si ai taiat-o prin balarii. Corect este ca, daca nu iti place un anumit comentariu sau stii mai multe despre acel subiect sa ne deschizi ochii si noua ca de.....suntem mai nestiutori ca tine. Asa vad eu lucrurile. Sanatate si la cat mai multe...lucruri, doar de tine stiute. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 4, 2010 Members Share Posted March 4, 2010 Cunosc din intamplare un sofer care lucreaza acolo, prieten bun, si este foarte multumit de ei.E si platit bine si are si transport asigurat de acasa pana la camion + ca vine regulat acasa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members _vollvo_01 Posted April 23, 2010 Members Share Posted April 23, 2010 Norbert este cea mai buna firma de transport din RO. se lucreaza 1 luna si 1 saptamana pauza.Transportul este asigurat de la Arad la camion si de la camion la Arad. Norbert este singura firma de transport cu lider de sindicat care este cu adevarat LIDER DE SINDICAT.Mai multe nu cred ca este nevoie sa relatez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted April 24, 2010 Members Share Posted April 24, 2010 coane, vollvo_01, de acord cuntine ca e OK ca au lider de sindicat... da te rog citeva informatii,din inside, cum ar fii...masini bune si foarte bune, se respecta programul, se plateste la timp.... un telefon , un om de contact,citeva conditii pentru angajare astea sint informatii de care ducem lipsa... Toate cele bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members palm Posted June 1, 2010 Members Share Posted June 1, 2010 Hai sa va spun cele mai noi informatii. In primul rand, NOIRBERT E DIN FRANTA, NU ND. Norbert face angajari pt. coloana din Arad. Trebuie sa te duci la baza din Arad, sa te inscrii personal (prin telefon nici nu te baga in seama, si au foarte mare dreptate), si faci o proba practica: tras la rampa, mers pe traseau, etc... ) Daca e cazul, te vor anunta sa te duci inapoi si sa participi la cursuri de pregatire (3-4 zile). Salariu: Lunar fix: 1.050 RON Km: 0,95 euro cent / km, adica 95 de Euro / 1000 km. 35 de EU sambata, duminica si zilele de sarbatori cand ai camionstop 50 EU dus, 50 EU intors pt. drumul de acasa + trasnport gratuit de la camion (Dijon, Franta) pana la baza din Arad Cursele: 4 saptamani in comunitate dupa care o saptamana acasa. Cerinta pt. care te da afara pe loc daca incalci: camionul sa nu depaseasca niciodata 85 km / h. Tarile in care trebuie sa faci curse: Franta, Italia, Anglia, Spania + mai rar: Germania, Benelux. In RO nu vii niciodata cu camionul. In concluzie: CEA MAI BUNA FIRMA IN MOMENTUL DE FATA IN EU!!! (Dar e greu sa ajungi la ei, cerinte: min. 1 an pe international, inscris in cartea de munaca: SOFER TIR INTERN SI INTERNATIONAL) Deci daca ai fost pe afara la niste fime de 2 bani care te-a angajat ca simplu SOFER, nu-ai ce cauta la ei) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted June 1, 2010 Members Share Posted June 1, 2010 Se mai fac curse si de Romania, dar foarte rar.LA Timisoara este o parcare a lor, am vazut plin de remorci de la ei . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Nutzu Posted June 2, 2010 Members Share Posted June 2, 2010 Tavy 985 acea parcare care ai vazuto la intrare in Remetea Mare nu este parcarea lor. Acolo este un francez care vinde remorci de la ei si de la Transcodor care este tot a lui Nobert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted June 2, 2010 EX Staff Share Posted June 2, 2010 ......." inscris in cartea de munca: SOFER TIR INTERN SI INTERNATIONAL ".......cam trasa de par titulatura asta,in nomenclatorul meseriilor din EU nu exista asa ceva......sofer tir intern si international.........sint atit de seriosi ca majoritatea soferilor lor sint negri sau tunisino-marocani.... .... "Cerinta pt. care te da afara pe loc daca incalci: camionul sa nu depaseasca niciodata 85 km / h".. ..o alta aberatie,vin-o sa vezi cum circula camioanele lor pe autostrazile italiene,90 km/h, ca de abia reusesti sa-i depasesti.........pentru restul no comment !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 In cartea de munca i se zice "sofer masina de mare tonaj" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted June 17, 2010 VIP Share Posted June 17, 2010 Norbert Dentressangle face angajari,grabiti-va ca poate aveti noroc ; ) Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members rici Posted January 23, 2011 Members Share Posted January 23, 2011 Transcondor-Norbert Dentressangle face angajari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ar cobra 68 Posted February 2, 2011 Members Share Posted February 2, 2011 am fost si eu la ND dar daca nu ai cel putin 1,5 ani nu te prea baga in seama .Eu nu am foarte multa experienta dar ce am este facuta numai pe comunitate la Kurt Beier si Bomquist.sk. Oricum la testare examinatorii sint foarte scirbsi in prima faza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ar cobra 68 Posted February 4, 2011 Members Share Posted February 4, 2011 sanatate multa la toti Ultima stire LA NORBERT DETRESSANGLE SOFERII PLATESC SERVISUL detaliile mai tirziu pentru aproteja sursa LA POMUL LAUDAT NU FUGITI CU SACUL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members heineken Posted February 4, 2011 Members Share Posted February 4, 2011 sanatate multa la toti Ultima stire LA NORBERT DETRESSANGLE SOFERII PLATESC SERVISUL detaliile mai tirziu pentru aproteja sursa LA POMUL LAUDAT NU FUGITI CU SACUL Colegu, ia nu mai veni cu barfe de prin parcari ... daca ai ceva de spus, fa-o cu voce tare ! De unde scoti ineptiile astea ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ar cobra 68 Posted February 5, 2011 Members Share Posted February 5, 2011 deci colegule HAINEKEN eu consider ca ineptii sint numai cind esti angajat la NORBY si esti siun linge blide pentru ca am sa-mi sustin ideia cind coonsider eu de cuviinta DAR DE MINTIT NU MINT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members heineken Posted February 5, 2011 Members Share Posted February 5, 2011 Parerea mea e ca ai auzit o "duma rasuflata" cand ai fost la test si ai postat aici sa te dai un fel de "erou" ... ps 1. nu e nimic adevarat ! ps 2. ai luat testul ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ar cobra 68 Posted February 5, 2011 Members Share Posted February 5, 2011 da l-am luat :dar tu lucri la ei de esti asa sigur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members heineken Posted February 5, 2011 Members Share Posted February 5, 2011 da l-am luat :dar tu lucri la ei de esti asa sigur cateodata ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ar cobra 68 Posted February 5, 2011 Members Share Posted February 5, 2011 normal pe mine nu ma interesiaza dar fiind din arad eram curios si cind am vazut ce-am vazut nu ma mai interesiaza dar daca tie iti merge bine ma bucur .Eu am un prieten care lucra la ei acum si de la el si de la altii ca tine am avut informatia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members henry Posted March 2, 2011 Members Share Posted March 2, 2011 am fost si eu la ND dar daca nu ai cel putin 1,5 ani nu te prea baga in seama .Eu nu am foarte multa experienta dar ce am este facuta numai pe comunitate la Kurt Beier si Bomquist.sk. Oricum la testare examinatorii sint foarte scirbsi in prima faza Colegu mai stii ceva de ei ,mai fac angajari...ms drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members heineken Posted March 16, 2011 Members Share Posted March 16, 2011 Colegu mai stii ceva de ei ,mai fac angajari...ms drumuri bune Judetele limitrofe Aradului, minim un an experienta pe comunitate sau tur-retur ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 are vreun coleg nr de telefon de la norbert mai au nevoie de soferi pt comunitate??? daca stie cineva..... mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mareus Posted March 22, 2011 Members Share Posted March 22, 2011 celor carora le este de folos...uitati ce-am gasit pe youtube...despre firma cu pricina...si nu numai. este un reportaj interesant realizat partial cu camera ascunsa... colegii mei francezi l-au vazut in direct pe postul national francez acum cateva sapt....vizionare "placuta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts