Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

salutari din maramures


MarianB

Postări Recomandate

  • 1 year later...
  • Members

Mare atentie la firma Rac Trans din Sighet ca mai mare teapa ca acea firma nu poate fi. Mergeti oriunde numai acolo nu daca nu vreti sa fiti furat la bani, sau sa conduceti pe magnet pina nu mai vedeti drumul si aici ma refer cind reveniti in tara pentru ca pe extern trebuie sa fie inconstient acel sofer care isi risca permisul si libertatea la o adica si sa conduca pe magnet. Patronul se da lovit la o adica si iti spune ca el nu te obliga sa conduci pe magnet dar daca ai incarcare sau descarcare prin sighet sau in zona, te asigura ca rezolva el daca esti prins cu magnetul ca doar e fost sef de post de politie. Sunt cativa mai vechi care incearca sa-i prosteasca pe cei noi la intelegere cu patronul desigur si te trezesti ca din suma stabilita pentru o cursa la final nu mai iei cat t-i s-a promis si mare atentie daca totusi vreti sa-i imbogatiti pe spatele vostru, eu recomand ca la fiecare plecare in cursa sa stabiliti exact cat va da pe cursa respectiva ca daca nu va traduc pe traseu cei vechi cu care sunteti in echipaj iar la final luati lovitura de gratie de la patron care iti rade in fata si te ia cu linguseala ca sa dea impresia de om de caracter dar in realitate e un prefacut si un om fara nici un pic de constiinta, dar nu va fi el mai bogat cu banii pe care ai fura de la saracii soferi pe care ai prosteste la comun cu soferii vechi. Deci la ce ma refer cind spun asta e foarte simplu : voi care veti fi noi sa fiti siguri ca veti lua mult mai putin decat cei vechi desi in fata voastra va incerca sa para corect si va va da banii egal la amandoi. Schimba soferii pe banda rulanta pentru ca cine merge la ei si aici vorbesc in special de Vasile. Sunt trei frati dar la ceilalti nu stiu cum e dar din ce am auzit la Ion care e si cel mai mare pentru ca are 30 de camione se pare ca plateste mai bine la cursa si face mai mult Germania, Austria, deci de el nu stiu ce si cum dar la Vasile e un dute vino de soferi pentru ca nimeni nu sta. Daca vreti sa fiti bataia lui de joc mergeti la el daca nu mai bine vindeti ziare ca veti fi cu mai putin stres si nervi si cu mai multi ani de viata. drumuri bune si feritiva de Rac Trans cel putin cei care vreti sa mergeti la Vasile fostul sef de post de politie care se imbogateste furand din buzunarul soferilor care lucra ca niste sclavi pentru el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegu joma,cu cine ai fost in echipaj? cu liviu stan?eu cand am lucrat la rac trans,domnu vasile a fost un tip ok,deci a fost ,acuma nu stiu cum ai.are cativa lingai pe care ai stiu,in frunte cu marele mecanic "cocolino"care de cativa anisori se fereste sa dea ochii cu mine.deci cu cine ai fost in echipaj?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut colegu Camionagiu, nu cu acel Liviu Stan am fost de care pomenesti ci cu altcineva dar nu vreau sa-i pomenesc numele ca asta conteaza mai putin. Ideea e ca nu colegul din echipaj e problema ci firma in sine sau cel putin acest Vasile la care am lucrat si eu. In rest e clar ca peste tot sunt lingai si asa zise ,,vedete,, ale firmei, asta am observat si eu cat timp am stat la ei. ORICUM EU SPUN DOAR ATAT : MARE ATENTIE LA ACEASTA FIRMA A LUI domn Vasile !!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

AM LUCRAT SI EU LA RAC TRANS LA ACEL PARSIV DE VASILE CARE TE ,,LUCRA,, DE NU AI HABAR DE CATE ORI ARE OCAZIA SI INCEARCA SA ITI BAGE PE GAT CA TOTI SOFERII PLATESC PT PAGUBELE CARE SE PRODUC CHIAR DACA NU SUNT DIN VINA SOFERILOR. CUM SPUNEA COLEGUL JOMA, ARE CATIVA OAMENI AI LUI CARE SUNT SI LINGAII LUI IAR CIND VINE UN SOFER NOU CU CATE UNUL DINTRE EI FACE ECHIPAJ. APOI SA VA FEREASCA SFINTII SA PRINDETI CU UNUL DINTRE EI CA VA RUGATI MOARTEA PT CA SUNT NISTE ORDINARI CARE NUMAI EI LE STIU PE TOATE SI NUMAI EI SUNT CEI MAI GROZAVI SOFERI SI IN FOND SUNT NISTE AMARATI CARE AU AJUNS SI EI PE UN CAMION SI NU STIU CUM SA SE AFIRME SAU SA SE DEA IN SPECTACOL TERORIZANDU-I PE CEI CE SUNT NOI ANGAJATI. EU AM REZISTAT CATEVA LUNI LA EI DUPA CARE AM PLECAT CA ERA SA-L OMOR PE CEL CU CARE FUSESEM REPARTIZAT. MAGNETUL E LA ORDINEA ZILEI PE TARA SI LA MERS SI LA INTORS CA DOAR MARELE PATRON VASILE E FOST POLITIST SI TE REZOLVA EL DACA ESTI PRINS PRIN ZONA SIGETULUI,

BORSA, VISEU, ETC, CA DOAR ASTA A INVATAT CIND ERA SEF DE POST, IAR CIND MERGI LA ANGAJARE ITI SPUNE VASILE CA EL NU TE OBLIGA SA MERGI PE MAGNET, DAR CIND MERGI IN CURSA SI CIND VI ITI SPUNE CA TREBUIE SA AJUNGI LA DESCARCARE LA ORA H CHIAR DACA TU E CLAR CA NU AI CUM SA AJUNGI DECAT DACA MERGI PE MAGNET. EU I-AS NUMI PE CATIVATRA DINTRE CATEII LUI PATRON VASILE DAR MI-E SILA DE EI ASA CA NICI NU MERITA SA LE PRONUNT NUMELE. LA ION E OK EL RESPECTA SOFERII SI CURSELE SUNT MULT MAI BINE PLATITE DAR LA VASILE PLECI CU O SUMA PE CURSA SI CIND TE INTORCI DACA CEVA NU I-A IESIT LA CALCULE LA VASILE TE TREZESTI CU O VRAJEALA IEFTINA CA TREBUIE SA ACOPERE CHELTUIELILE DACA S-A STRICAT CEVA LA CAMION SAU DACA NU AJUNGI LA TIMP DAR NU DIN VINA TA CI A TRAFICULUI SAU A VREMII PT CA IN SOFERIE NIMIC NU E SIGUR SI NU INTOTDEAUNA CALCULELE DIN BIROU CORESPUND CU CELE DE PE TRASEU. ORICUM DE ASTA PUTIN AI PASA LU VASILE PT CA ARE DE UNDE SA ALEAGA CA SOFERII VIN SI PLEACA SAPTAMINAL SI SE BAZEAZA PE ASTA DAR INCET INCET S-AU CONVINS DESTUI CE INSEAMNA FIRMA ASTA DE DOI BANI A LUI VASILE. CUM SPUNEA SI COLEGUL JOMA LINGAII LUI CASTIGA MULT MAI BINE SI IN FATA VOASTRA SI EI SI PREFACUTUL DE VASILE, VOR JUCA UN SUPER TEATRU CA SA VA FACA SA CREDETI CA E SUPARAT SI TITULARUL ADICA CEL CU CARE ATI FOST REPARTIZAT, DAR IN FOND ASTA E DOAR O POVESTE PT CA LUI O SA-I DEA ORICUM IN PLUS CU VARF SI INDESAT FATA DE VOI CEI CARE SUNTETI NOI ANGAJATI. INTR-UN CUVANT O FIRMA UNDE NU RECOMAND NIMANUI SA MEARGA DACA NU VREA SA LUCREZE DEGEABA SI SA-I UMPLE DE BANI PE LINGAII LUI VASILE SI PE EL INSUSI. SPER SA PLATEASCA SI LINGAII LUI VASILE SI EL INSUSI PT TOT CHINUL SI MARSAVIA DE CARE DAU DOVADA CU SARACII SOFERI CARE VIN SA MUNCEASCA CINSTIT SI CARE DE FAPT PRIMESC BATAIE DE JOC SI MINCIUNI IAR CIND VINE VORBA DE SALAR SUNT TRASI PE SFOARA IN CEL MAI JOSNIC MOD POSIBIL. IN REST DRUMURI BUNE SI BAGATI-LE PUMNUL IN GURA UNORA CA ASTIA PT CA ASTIA SUNT CEI CARE FAC CA MESERIA ASTA SA FIE DIN CE IN CE MAI GREA.

este interzis scrierea cu caps data viitoare ,concediu o saptamana te rog citeste regulamentul SOFERII.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.