Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 3 months later...
  • Members

se sta 6 saptamani afara cu 2 acasa, se lucreaza singur pe cabina.salariu pe tara 1300ron si 40 euro pe zi. dupa un an treci la 43 euro pe zi.au adus de curand 20 de mercedesuri. cu cv te duci la tatarani si il depui la ei. numar de telefon nu am ,dar poti sa intri pe adresa lor si gasesti sigur

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

iti urez bafta mihai. nu intru prea des ca sunt plecat,sadea dumnezeu sa ne vedem sanatosi,deocmdata nu sunt la ei, mai am ceva probleme de rezolvat dar in vreo 2-3 luni sper sa ma mut la ei.din surse sigure mai vin masini . mai vorbim

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • Members

Salut colegii.

 

Pe 25 Aprilie au fost la Rotra Sindicatul olandez FNV si cu cel romanesc SLT. Am scris deja despre acest lucru intr-o postare in categoria sindicate, aici. Saptamana aceasta, i-am contactat pe cei de la sindicatul olandez si am iesit cu ei pentru a-i ajuta sa vorbeasca cu romanii. Printre mai multe locatii unde am fost, au trecut pe la Rotra iarasi. A aparut un domn, roman, care ne-a inchis portile in nas, iar colegii care treceau prin curte se faceau ca nu ne vad. Este mult prea evident ca firma a trecut la intimidari la adresa soferilor si as vrea sa aflu cine este domnul care se gasea in curte la Rotra, ce functie si ce rol are el in companie. Este si el tot un sofer, dar e mana dreapta a patronului, sau este angajat acolo in Olanda, dar in ce functie? La ce metode au recurs pentru a intimida soferii?

 

Ceva e stricat in compania asta si e stricat rau. Oricine are dreptul sa se afilieze intr-un sindicat, iar faptul ca aceasta companie face tot posibilul pentru a bloca acest lucru dovedeste clar care este modul lor de lucru si am avea nevoie de ceva informatii pentru ca sindicatele sa va poata ajuta. Dovedeste foarte clar si faptul ca le este frica sa va inscrieti in sindicat. Deasemenea este nevoie sa va inscrieti pentru a da putere sindicatului sa va reprezinte si sa va ajute.

 

Domnul care a inchis portile a venit la noi cu o foaie spunand ca au aparut articole mincinoase pe internet, dar ceea ce ne-a aratat el era un articol, iar in locul unde cineva spunea ca lucrati pe 200 de euro, defapt era un comentariu pe care l-a scris o persoana oarecare de pe internet la acel articol.

 

Astept raspunsurile voastre pentru ca avem nevoie de voi pentru a rezolva problemele de la Rotra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
Vizitator truck4u

Salariul , dupa taxe este echivalentul a 200 euro, au dreptate, pentru diurna nu se platesc taxe sau alte contributii..salariul este 200 euro..iar pensia tot de atat va fi dupa o viata de munca ....lucram 13-15 ore pe zi pe 200 euro, astia suntem...nu e un articol mincinos...ne mintim si ne furam singuri dreptul la o viata normala !!! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.