Members AndyTGA Posted March 13, 2013 Members Share Posted March 13, 2013 Salut,vreau sa cumpar un cap tractor sh inmatriculat pe romania,cand il trec pe numele meu trebuie sa platesc taxa de inmatriculare? Pot circula cu numere rosii? In caz ca sunt nevoit sa o platesc se poate face recarosare? Cu respect AndyTGA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maramu` Posted March 15, 2013 Members Share Posted March 15, 2013 taxa de inmatriculare pentru camioane nu s-a modificat de loc asta inseamna ca toate prevederile raman in vigoare. acum depinde cand s-a facut prima inmatriculare a camionului pe care il cumperi. daca s-a platit deja o taxa de inmatriculare atunci nu mai ai problema asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AndyTGA Posted March 18, 2013 Author Members Share Posted March 18, 2013 banuiam asta,mersi mult,am un man 19.463 si 2500 e taxa, nu stiu ce sa fac.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts