Members UNHleaSHD Posted November 29, 2014 Members Share Posted November 29, 2014 NU Andy Transport? Si eu care credeam ca e firma buna, doar i-au filmat proTV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members savimbi Posted November 29, 2014 Members Share Posted November 29, 2014 Hi? Hai fratele meu ca am lucrat 5 ani acolo......stii vb aia: afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted November 29, 2014 Members Share Posted November 29, 2014 Pacat. Multumesc de atentionare. Sper sa ne si puteam intalni pe continentul acela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members savimbi Posted November 29, 2014 Members Share Posted November 29, 2014 Cu plăcere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted December 27, 2014 Members Share Posted December 27, 2014 Dupa cum s-a vazut, nu sunt un admirator al lui Savimbi. Dar, de dragul adevarului si de dragul romanilor trebuie sa confirm ceea ce spune Savimbi. Nu m-as baga in cardasie cu Andy Transport. Si da, Savimbi a tras pentru Ilie si atras de i-a iesit parul prin caciula. Nu o spun sarcastic, el chiar abagat la greu. Rasplata!? Numai el poate sa comenteze asa ceva. Apropo, mai sunt inca persoane in Romania care cred ceea ce vad la TV!? Incredibil! Cat despre H&R ... Soferii mai vechi de pe aci spun ca H & R vine de la hit & run. Adica, de la fuga de la locul accidentului. Tot gura targului spune ca la ei ar lucra soferi adusi din Rusia pe 20 centi la mila, solo. Asta inseamna jumatate sau chiar mai bine de ceea ce se plateste. Iar salariul soferului de camion aici nu a crescut in ultimii 15-20 de ani desi preturile au crescut. Chiar mult. La multi ani si Sarbatori fericite tuturor! Chiar si tie Savimbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted December 27, 2014 Members Share Posted December 27, 2014 Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members simon mihalache Posted January 3, 2015 Members Share Posted January 3, 2015 dar oare este si cineva pe aici care ne poate spune si o experienta rea la, un exemplu, cineva care este acolo si care ne poate spune cum a reusit atat de departe de casa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted January 3, 2015 Moderators Share Posted January 3, 2015 dar tu ai reusit sa citesti ceva din acest subiect...? macar citeva pagini...sigur nu!!! altfel nu ai mai fi postat comentariul.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted January 4, 2015 Members Share Posted January 4, 2015 Imi place si, in acelasi timp, imi spune foarte multe formularea " care ne poate spune cum a reusit". Este de neconceput ca poti sa o iei si in freza pe aici. Din moment ce ai pus piciorul in avion, inseamna ca ai reusit. Incep sa inteleg cum au cazut unii cu capul in galeata cu vopsea roz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted June 10, 2015 Members Share Posted June 10, 2015 pentru cei care au nevoie de lamuriri despre America de Nord. Este un articol despre cum sunt platiti si in ce conditii soferii americani. Pe de alta parte, toti soferii canadieni sunt de acord ca americanii sunt mai bine platiti decat ei http://www.thetruckersreport.com/low-pay-poor-safety-hos-blamed-for-fatal-accidents/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted June 10, 2015 Members Share Posted June 10, 2015 Am postat acest link in virtutea principiului de lucru pe care il au jurnalistii de investigatii : orice informatie trebuie verificata din minim trei surse. Topicul a fost foarte aprins la un moment dat cu pareri pro si contra. Din pacate, au fost doar doua surse. Acum o aveti si pe a treia. Sa va fie de bine! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members misuvanila Posted August 28, 2015 Members Share Posted August 28, 2015 (edited) Hei colegi am tot citit despre tot cu Canada, ei cu permise de conducere este o varianta de a conduce in Canada , restul este eliminat..prea multe cuvinte neinteligibile si prescurtate..data viitoare respectate singur citind ceea ce scrii si abia apoi posteaza comentariul.. Edited February 4, 2016 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members savimbi Posted October 25, 2015 Members Share Posted October 25, 2015 Criza mare de soferi pe aici. Toata lumea cauta soferi dar nu-i gaseste insa nici nu se da drumul la forta de munca din alte parti. A crescut si plata la mila, s-a ajuns la 55 centi / mila dar degeaba.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted November 8, 2015 Members Share Posted November 8, 2015 te rog frumos, da-ne si noua un link, ceva ... sa vedem cum si pentru ce se plateste 55 centi la mila. citez un coleg roman din Danemarca " 55 de centi la mila?! la mila cui?" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BCN Posted July 1, 2018 Members Share Posted July 1, 2018 La 29.11.2014 la 21:34, savimbi a spus: Hi? Hai fratele meu ca am lucrat 5 ani acolo......stii vb aia: afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul..... Poti sa-mi spui mai multe despre andy transport eu sant in discutie cu ei sa merg sofer la ei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soso85trucker Posted May 2, 2020 Members Share Posted May 2, 2020 HELLO . se pare ca nu mai intra nimeni pe aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members savimbi Posted July 5, 2020 Members Share Posted July 5, 2020 M-ai rar, ce-i drept 😁😁😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Phraeudian Posted December 11, 2020 Members Share Posted December 11, 2020 La 25.10.2015 la 3:39, savimbi a spus: Criza mare de soferi pe aici. Toata lumea cauta soferi dar nu-i gaseste insa nici nu se da drumul la forta de munca din alte parti. A crescut si plata la mila, s-a ajuns la 55 centi / mila dar degeaba.... Salut. Mai este valabil ce ai afirmat mai sus? Un update 2020 pls? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Sorin73 Posted December 9, 2021 Members Share Posted December 9, 2021 Salutare! Caută cineva șofer din Europa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts