EX Staff VT880 Posted February 27, 2010 EX Staff Share Posted February 27, 2010 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 27, 2010 Members Share Posted February 27, 2010 Frumoase "tatuajele" astea pe care le au .Sunt curios cam cat ar costa un asemenea tatuaj in SUA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 28, 2010 Author EX Staff Share Posted February 28, 2010 ;) Pai e simplu,multa pasiune si multi ....euro !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 28, 2010 Members Share Posted February 28, 2010 Am vazut la o emisiune la tv cum realizau niste nemti astfel de "tatuaje".Ei le imprimau cu lase pe tabla si tot desenul nu dura foarte mult, mazim 1 ora ( ma masina mica si depinde cat de mult desena), dar dura mai mult pana desfacea componentele, pt. ca de exemplu daca la o masina facea desenul pe capota doar, trebuia sa dea capota jos, nu stiu dc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 1, 2010 Members Share Posted March 1, 2010 Foarte frumos filmuletul asta.Foarte multe camioane albastre unde te uiti numai camioane albastre si ce e mai interesant e ca niciunul nu avea nimic in parbriz . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 1, 2010 Members Share Posted March 1, 2010 M-ai facut curioasa,ce trebuia sa aiba in parbriz ?habar nu am. Poi sa aibe ceva....vreun fular cu echipa favorita, niste maimutzoi de plush,niste stegulete....ceva acolo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted March 1, 2010 Author EX Staff Share Posted March 1, 2010 M-ai facut curioasa,ce trebuia sa aiba in parbriz ?habar nu am. Poi sa aibe ceva....vreun fular cu echipa favorita, niste maimutzoi de plush,niste stegulete....ceva acolo . ;D ;D Ai vazut ce nr au, crezi ca in Suedia poti sa umbli cu bazarul ambulant pe strada ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted March 9, 2010 Author EX Staff Share Posted March 9, 2010 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members apostol Posted March 9, 2010 Members Share Posted March 9, 2010 Foarte frumos ultimul filmulet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 9, 2010 Members Share Posted March 9, 2010 La cat de tare mergea , cred ca e un filmuletz facut chiar de Vt prin calatoriile lui prin Germany . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted March 15, 2010 Members Share Posted March 15, 2010 Cand ma uit cat de frumos si silentios se misca Volvo-ul asta... Si ce ma zdruncina pe mine si galagia de pe lume cu Volvo-ul meu american.... Parca imi vine sa imi trag un pumn in mecla, de prost ce-am fost. Mi-a trebuit camioane de macho. Na, camioane de macho, sa te saturi! Pentru "cacanadienii" care vor sa sara la gatul meu, mai inaite sa dea sonorul la maxim in timp ce vad filmul ala. Poate remarca si faptul ca soferul merge cu geamul deschis si se aud cum fasie cauciucurile de la Mercedes-ul care il depaseste. Si poate remarca si cat de elegant se misca toata cabina. Cand le-am spus ca mergeam cu cafeaua pe bord, au zis ca mint. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted March 17, 2010 Author EX Staff Share Posted March 17, 2010 Pai daca-i schimbi motorul, cutia si umbli un pic pe la suspensii, poate si americanu' tau merge la fel!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted March 18, 2010 Members Share Posted March 18, 2010 Da, e adevarat! Si dupa aia sa vorbesc si cu astiade pe aici, dar nu am cu cine, sa faca si sosele ca in Europa de Vest. Ca daca vezi ce drumuri au, nu iti vine sa crezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Sa le arati un filmulet de asta poate asa..o sa te creada...sa vada si ei ce inseamna camion european. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted April 21, 2011 Members Share Posted April 21, 2011 Ce vorbiti voi acolo? cand le-am spus la astia ca aveam frane pe disc pe tot camionul si ABS-urile comunicau intre ele... ca aveam dolby sorround in cabina si clima... se uitau la mine si nu stiau daca sa ma creada sau nu. Insa, am gasit vreo doi care au testat europene. Erau... extaziati. spuneau si ei ca le mai trebuie vreo 20 de ani pe aici sa ajunga la nivlul ala. Dar sssst, sa nu auda cacanadienii ca iar mi pun in cap. Chiar si bastinosii recunosc ca sunt in urma Europei cu mult dar pentru ei... trebuie sa fie mai catolici decat Papa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Poi sa aibe ceva....vreun fular cu echipa favorita, niste maimutzoi de plush,niste stegulete....ceva acolo . ;D ;D Ai vazut ce nr au, crezi ca in Suedia poti sa umbli cu bazarul ambulant pe strada ? Tare mi-e mie ca ala e numar de Germania...sau ai vrut sa spui ca in Suedia nu poti umbla cu bazarul ambulant..ca ei nu sunt din Suedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted April 28, 2011 Author EX Staff Share Posted April 28, 2011 Tare mi-e mie ca ala e numar de Germania...sau ai vrut sa spui ca in Suedia nu poti umbla cu bazarul ambulant..ca ei nu sunt din Suedia Pai daca citesti cu atentie topicul,ai sa intelegi pina la urma ...... ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts