Members b93lfk Posted February 28, 2010 Members Share Posted February 28, 2010 A Road Train Montageeu unul nu stiu ce sa zic ca uni se vaita la o remorca dar la asa convoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members apostol Posted February 28, 2010 Members Share Posted February 28, 2010 Eu unul cred ca exista....prin Australia. Dar nu prea stiu cum da unul de asta cu spatele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members eXplor3r Posted February 28, 2010 Members Share Posted February 28, 2010 da exista sigur in australia iar de dat cu spatele nu cred ca fac manevra asta sau daca trebuie cred ca le ia pe rand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 28, 2010 EX Staff Share Posted February 28, 2010 Trenurile rutiere din montajul de mai sus,circula doar pe rute destinate lor,arterele principale australiene ,care nu ajung decit in vecinatatea oraselor, unde sint punctele de descarcare. In caz de nevoie se poate da si inapoi, iti trebuie un pic de experienta, pentru servicii, parcarile sint foarte mari si bine puse la punct, destul de rare in Australia ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 28, 2010 VIP Share Posted February 28, 2010 Fiind distanta mare intre orase si pretul km/tona foate mic sunt ''nevoiti''sa aiba asemenea trenuri rutiere,era un video si zicea un sofer ca nu ai voie in mers sa virez brusc sau sa pui frana brusca ca se duc toate remorcile intr-o parte,de aia au ei aceele ''garduri'' in fata camionului daca cumva iese un cangur sau alt animal.....trece peste el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 28, 2010 Members Share Posted February 28, 2010 Normal ca exista, in Australia, dupa cum stie toata lumea.Aceste autotrenuri nu trebuie sa dea cu spatele ( probabil ca exista si mici exceptii, dar ma vazut un asemenea autotren care avea 12 remorci dupa el, nu cred ca ala mai putea da cu spatele . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 28, 2010 VIP Share Posted February 28, 2010 Un trucaj ordinar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts