Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content
Comunitatea soferilor profesionisti

Un pinguin conduce guvernul (ZU)

mad_driver2009

Recommended Posts

• 2 months later...
Guest Anonymous

Mad, tu esti cu aia cu trandafirii rosii ? :D

daca nu vedeam nick-ul tau as fi crezut ca este basescu cand ii spune unui tanar :

...spun si eu la gluma ;)

• Members

Si nu a avut dreptate cu " iar tu pari un puiutz de comunist" ??  ;D;D;D . Daca acel baietzas avea 18 ani atunci s-a nascut in '82, deci a fost nascut de niste oameni care traiau in comunism, probabil comunisti.Daca acel baietzas a avut sub 18 ani , atunci nu avea dreptul sa critice un om major( bun sau rau) pt. ca e doar un copil, usor influentabil si care nu stie prea multe despre politica(majoritatea nu stim adevarul despre politica , iar unii dintre noi sunt batrani :) ).Daca a fost minor nu vad cu ce a fost el mintit ca si cetatean, pentru ca nu are drept de vot.Poate acel tinerel nu o fi fost afiliat vreunui partid politic, dar cu siguranta e simpatizantul unui partid politic. Pe partea cealalta, cel intervievat a mintit , asta e cert, ca si toti ceilalti oameni aflati la conducere in ultimii 20 de ani( toti o apa si-un pamant).

Ce concluzii am tras eu din acest filmuletz ?? Foarte simplu:

1. Acel baiat, din lipsa de ocupatie , i-a adresat o intrebare presedintelui ,sa se dea mare mai apoi prietenilor si cunoscutilor cum ca el a avut tupeul sa-i ceara socoteala presedintelui .

2.Un presedinte deschis, care vorbeste cu oamenii pe strada ( ma intreb daca Iliescu sau constantinescu ar fi vorbit cu acel baiat si ce i-ar fi raspuns).

3.Un om politic pe care-l lasa rece parerile tinerilor.