Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cand vom fi respectati


Postări Recomandate

  • Members

stimati colegi.cred ca toti de_a lungul profesiunii noastre ne_am lovit de multe nedreptati.incepand de la neplata salariilor,amenzi din vina dispecerilor si din cauza vehiculelor cu defectiuni tehnice.ne_am tot plans pe la toate institutiile abilitate dar cei care au avut de pierdut am fost tot noi.de ce?pentru ca nu e nimeni sa ne apere interesele.exista sindicat al soferilor dar nu independent .este afiliat la cartel alfa sau la alte cartele.dar surpriza, cei care sunt in conducere sunt patroni de firme de transport.credeti ca ne vor apara drepturile? candva pe acest seite era vorba despre un sidicat liber al soferilor si numai al soferilor .nu credeti ca asta ar fi soluitiala toate problemele noastre?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Hristos a Inviat!

Si eu ma gandesc la problema asta si sunt scarbit de atatea umilinte. Chiar ma gandesc sa renunt. Si totusi, pentru unul care are camionul in sange nu e usor sa te duci sa faci o alta meserie si apoi sa te uiti cu jind la camioanele care trec pe langa tine!

Una din marile probleme este ca suntem foarte dezbinati. E greu sa iei contactul cu oameni care sunt azi aici maine la mii de km departare.

Alta mare problema, parerea mea, e ca putini trec peste ambitiile personale. Toti vor sa-si impuna parerea.

Sunt foarte multi mercenari, oameni care vor sa castige mult in putin timp si incalca toate regulile pentru asta.

Cadrul legislativ nu ne este favorabil si transporturile sunt o jungla, cine reuseste supravietuieste, cine nu...

Patronii fac regulile dupa bunul plac, foarte putini inteleg problemele reale ale soferilor, mai ales cei care ar trebui sa ne protejeze si din cauza asta suntem supusi unui stres extraordinar.

Cam atat deocamdata, dar trebuie sa vorbim despre asta, poate totusi o sa se intample ceva bun.

Olandezii au initiat o miscare, Actie in Transport, dar nu reusesc sa urmaresc foarte indeaproape ce au reusit sa faca, oricum sunt multe organizatii ale soferilor din Europa nemultumite de ce se intampla in transporturi.

Sanatate si drumuri bune tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Doar atunci cand vom fi uniti , cerebrali si cu coloana vertebrala solida . Atunci cand vom avea un spirit civic ascutit . Atunci cand vom pune piciorul in prag si nu vom mai accepta bataia de joc din partea nimanui . Atunci cand vom alege o clasa politica care sa ne slujeasca intereselor nationale , cand autoritatile i-si vor face treaba in normalitate . Pana atunci........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Prietene, fara un sindicat adevarat nu vom ajunge nicaieri ! Patronii romani, si chiar o parte din cei italieni, ne trateaza ca pe animale de povara.

Eu lucrez acum pe Italia, am avut colegi care au luat o caruta de bani cand firma i-a dat afara pe motive nereale, dar au cotizat la sindicat si au beneficiat de serviciile unor avocati bine pregatiti. A fost suficient sa descarce cardurile pe ultimele 28 de zile si sa prezinte mesajele intre ei si dispeceri, prin care solicitau pauze de 45 si au fost refuzati. Iar la control, cand a fost vorba de amenda pentru program, firma si-a luat mana de pe ei, spunand ca e vina soferului ca nu si-a facut programul corespunzator.

Acum incerc sa imi gasesc un job in Anglia, am vorbit cu mai multi baieti de-ai nostri angajati in UK, cand i-am intalnit la tunel sau in port. Din cate mi-au povestit, acolo sunt respectati si sunt obligati sa NU puna ariciul, desi tentatia e mare, fiind platiti la ora.

Drumuri bune tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.