Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • Members

Colegule ,am fost si eu la un interviu la ei prin iunie.De altfel am postat in acea perioada si eu o intrebare asemanatoare .Nu mi au lasat o impresie prea buna. Am intalnit 2 colegi care plecau de la ei la inceputul lui august!!!?? Ma abtin nu am lucrat la ei prin urmare nu ma pronunt.

Daca esti in cautare iti sugerez sa mergi la ANOFM Bacau et 2 cam 14 ,au ceva oferte pentru soferi extern .

Drumuri line si zile senine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • Members

Dat fiind ca mereu am gasit informatii utile pe acest forum consider ca am ocazia de a pune la dispozitie informatii despre o firma din Bacau care pot fi utile vreunui sofer din zona.

Sus numita SPY TRANS BACAU este o firma de transport international cu sediul in Bacau, parcul auto dotat cu 15 camioane din care doar jumatate sunt Euro 4 restul fiind Euro 3. Masinile sunt practic legate cu sarma si iti pun viata in pericol pe principiul ca le cad usile de la vagoane, reparatiile se fac in general de catre soferi prin parcari, etc. Se sta pe comunitate conform intelegerii 2 luni si o saptamana cu 3 saptamani acasa (realitatea 3 luni cu 2 saptamani jumatate acasa). La intoarcerea in tara se face decontul moment in care dupa ce soferilor li se impune plata la supraconsum de motorina (desi toate camioanele au in jur de 1 milion de km), nu exista siguranta decontarii cheltuielilor privind poduri, parcari, etc, patronul vazand ca soferii ii pleaca pe capete a instituit regula garantiei de 400 de euro care chipurile ti se returneaza in momentul in care te intorci la munca dupa cele 3 saptamani acasa dar pe care o buna parte din soferi nu prea ii mai primesc. Salariul la care te intelegi este de 48 de euro pe zi, salariu fix 1500 euro pe luna. Din acestia ti se retrag 80 euro - transport, pentru ca masinile sunt preluate din Austria.

Daca iti convin conditiile lor e de bine de la salariul cu care te-ai inteles ramai cu practic 1200 de euro pe luna fractionati in transe de cate 200 - 300 - 500 de euro. Daca in schimb te hotarasti sa pleci e de preferat sa alegi varianta de a nu spune ca pleci si a lua teapa de cei 400 de euro care sunt garantia mai sus mentionata,daca esti om de buna credinta si anunti din timp pagubele sunt pe toarta ta si pot ajunge si la 4000 de euro bani pe care unii dintre soferii care au plecat ii mai asteapta si in ziua de azi.

O sa spuneti ca nu e nici o problema, totul se rezolva cu un proces la tribunal pentru recuperarea banilor dar o sa va povestesc o mica istorioara privind modul de a actiona al acestei firme incat cu siguranta va veti da seama ca tribunal nu va ajuta in aceasa situatie.

Firma Spy Trans s-a numit inainte DRASPY, firma ce a functionat acum cativa ani tot in Bacau. Aceasta firma a fost trecuta pe numele unui carutas in momentul in care soferii au dat-o in judecata pentru recuperarea banilor si automat falimentata. Astfel s-a nascut noua firma Spy Trans care probabil va disparea si ea in momentul in care soferii tepuiti se vor pune de acord sa dea in judecata firma pentru recuperarea banilor.

Cu speranta ca vor fi de folos cuiva cele relatate, va urez drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am citit anuntul @steffy22 deci firma e listata la vanzare din nov 2013 :) amuzant om pe bune eu am fost la interviu la el in perioada asta, dar nu m-a gasit corespunzator "cerintelor firmei" acum pe bune daca nu ma bucur ca nu a considerat ca ma ridic la asteptarile firmei si succes celor care se incumeta sa se angajeze aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

salut colegii eu tocmai ce am venit de la ei am fost la un interviu . concluzia: nu ii o firma serioasa am vorbit cu cineva si mi sa zis sa vin azii pentru proba ca saptamana ce vine plec in cursa dar am fost mintit am mers 200 de km degeaba numai ca sa imi zica ca nu plec decat in martie ... sunt niste nesimtiti pun oameni degeaba pe drumurii si nu mai vorbim ce masini au ... au niste vapoare cu vasle niste jafurii de masini trase la maxim de ele cine nu crede sa se convinga si singur

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Pentru toti cei care vor sa se angajeze la aceasta firma Spy Trans Si eu am lucrat la aceasta firma si eu va dau un sfat prietenesc: NU VA ANGAJATII LA ACEASTA FIRMA!!! deoarece o sa va traga o teapa cand se face decontul iti cauta tot felul de motive pentru a nu-ti mai da salariu stabilit in contract cei 1500 de EURO Cu care se lauda in ziare si pe siteuri de cautat soferi.

Si in strainatate au anunturi pe vagoane ca angajeaza soferi. FI-TI FOARTE ATENTI CU ACEASTA FIRMA CARE VA POATE INSELA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Un TEPAR OEDINAR ! Chetraru Dragos care chipurile nu mai este administrator pe Spy Trans dar tot el este sefu'.Se plimba cu BMW ul si motocicleta prin oras , bunuri luate pe spatele altora . Dar si cand o sa i sune ceasul...il asteapta multi la cotitura

Da banii inapoi la oameni !!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Orice padure are uscaturi si gunoaie!!

Vreau sa va spun sincer ca am lucrat la aceasta firma mai multi ani si cunosc persoanele din conducere foarte bine si pot sa spun ca ii respect pentru corectitudinea de care au dat dovada.

Din cate stiu eu firma are un numar de 25 de soferi angajati si care sunt platiti corect. Toti care apar in lista asta de mai sus sunt din punctul meu niste "uscaturi" niste colegi care se vad soferi dar de fapt sunt niste gunoaie care stiu doar sa faca doar rahaturi si e si normal ca sa fie concediati. Daca firma SPY TRANS era asa cum spun 3-4 ca voi nu mai avea un numar de peste 20 de soferi si care majoritatea lor sunt in firma asta de cand sa infiinta.

Ce sa va spun dragi colegi care stiti doar sa minti ti si sa furati motorina si sa invata ti soferie de la o firma la alta, parerea mea e sa va lasati de meseria asta.

RESPECT FIRMEI SI CELOR CARE O CONDUC DEOARECE OFERA UN LOC DE MUNCA PENTRU CEI CARE DORESC SA MUNCEASCA SI SUNT OAMENI CORECTI.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Oameni corecti suntem cu totii Bogdan Grasu si asta nu da dreptul celor atat de respectabili cum spui tu de la conducerea acestei firme sa ne traga in teapa. Daca suntem uscaturi cu totii cum se face ca sunt atatea procese pe rol vizavi de "corectitudinea" lor la plata. Personal am lucrat jumatate de an la ei si mi-am luat banii doar pe 5 luni, singura mea greseala a fost de a anunta ca vreau sa plec tot din dorinta de a fi om corect. E usor sa arunci cu pietre in altii atata timp cat pe tine te tine in brate si-ti sa banii la timp. Nu-ti doresc sa fii de partea mea a baricadei dar sunt convins ca daca ai pati-o si tu nu i-ai mai ridica atat in slavi. Eu nu am vrut decat sa trag un semn de alarma, pana la urma fiecare e liber sa se angajeze unde vrea doar o face pe toarta sa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.