Guest Anonymous Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 salut colegi de forum(de acu incolo)primitima printre randurile voastre sa va impartasesc din cunostintele mele si sa le culeg si eu pe ale voastre, sa ma prezint ma numesc ALEXANDRU,am 22 anii detin un volvo s40,locuiesc in bercenii,si de joi incolo o sa dau examenele pt ''c'',''ce'',''d'' deci uratimi cat mai mult noroc sper sa ne intelegem cat mai bine scuzati greselile de analfabet:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 6, 2010 VIP Share Posted March 6, 2010 Bine ai venit ALEX!!! Sper sa te simti bine alaturi de noi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 6, 2010 Members Share Posted March 6, 2010 Bine ai venit alex si multa bafta la examene, iti tinem pumnii. Speram sa devii un user activ si sa ne incanti cu pozele tale....cu camioane,evident . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wibroken Posted March 6, 2010 Members Share Posted March 6, 2010 bine ai venit si succes la examen :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 multumesc,sper sa il iau.pregatit sunt-ma mai incurc la cateva intrebari, in rest din 10 chestionare 8 le iau..deci e cat de cat ok urmaresc siteul de vro luna dar nu am postat pana acum din..........lene banuiesc insa am admirat sutele de poze cu camioane stock sau custom si ma visez pe unu -doamne ajuta,am tot respectul pentru soferi de cursa lunga stiu ca ''nu este un loc de munca,este un stil de viata'' MULTUMESC PENTRU URARI.....va raportez dupa examen,pana atunci trimiteti-ma la invatat,e lenea mare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted March 7, 2010 EX Staff Share Posted March 7, 2010 Bine ai venit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 dragi colegi ,va anunt cu cea mai mare bucurie ca azi am dat sala la cat ''c'' si ''d'' si....................AM LUAT.......FARA PROBLEME :) maine am traseul deci...nu dati drumul la pumni....nu am scapat inca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 10, 2010 VIP Share Posted March 10, 2010 Felicitari,succes si la oras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 dragi colegi..din pacate AM PICAT TRASEUL....o greseala prosteasca....am trecut pe galben...stiam ca o sa se schimbe dar am riscat...ca un fraier...asta e,asteptam inca 2 saptamani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted March 11, 2010 EX Staff Share Posted March 11, 2010 ;) Gandeste pozitiv, 2 saptamini trec repede !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 azi am dat traseul la ''d'' am luat!!!!!!!:D:D:D...SIMPLU:B:Pdaca mergeam ieri cum am mers azi eram boier...asta este.....graba strica treaba:P...deci asteptam ''c+e'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sorin Posted March 15, 2010 Members Share Posted March 15, 2010 Bine ai venit!................iti ureaza un coleg cu s60 d5, si multa bafta si MARE atentie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 ms AM LUAT TRASEUL!!!!!!! :D:D cu transpiratie dar lam luat:D:DD: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 dupa o noapte nedormita si tone de emotii,o agatare de remorca care mia iesit din prima(nu am mai facuto nici o data)si maini transpirate de nu puteam sa tin volanu,azi 1 aprilie ziua pacalelilor pe la ora 10:30 AM LUAT CAT''E''ajungand si eu in randul vostru-al soferilor profesionisti,este mai mult decat un vis,este o realizare foarte importanta din viata mea,doresc sa exploatez la maximum drumurile lumii:D si dreptul meu de a conduce cele mai mari ''vaci''ale soselelor sa auzim numai de bine mult succes tuturor ps:daca aude careva,vreun post disponibil va sunt recunoscator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 dragi colegi de forum si de sosele,va anunt cu mare drag ca,de cateva zile incurc traficul :Ppe frumusetea asta,masina noua(6000km) patron super(cunostinta) salariu cam micutz dar ce sai facem,la inceput e bine si asha,facem experientza:P daca ma vedetzi pe strada(cu sau fara incarcatura,datzi un semnal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted April 10, 2010 EX Staff Share Posted April 10, 2010 Bravo Grim,drumuri bune si....cat mai putine accidente...... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members savimbi Posted April 10, 2010 Members Share Posted April 10, 2010 Pai ce accidente....ca doar el ii culege pe aia accidentati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted April 11, 2010 Members Share Posted April 11, 2010 pt el ar suna mai bine, cat mai multe accidente........ la altii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted April 11, 2010 Members Share Posted April 11, 2010 Salutari si bine ai venit! Felicitari pentru permis! Si cu locul de munca... nu-i bai, e o experienta care sunt sigur ca o sa iti folseasca. Toata chestia este sa nu te plafonezi, sa mergi mai departe. Si tu S60-ul tau si celalalt cu nu stiu ce S... Sunteti chiar enervanti!!!! Eu nu am decat un 850, si un Saab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts