Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Contract Comunitate


AmigoX

Postări Recomandate

  • Members

Salutare Colegi & Bine v-am gasit,

Dupa cativa ani de soferie, m-am asociat si eu si m-am faut patron cu un alt coleg si avem 2 cap tractoare euro5. As avea o rugaminte la cineva cine ne poate ajuta.

Caut contract pe comunitate, la o companie serioasa. Am lucrat 4 luni pe Danemarca la NTG si in 4 luni am facut aproape 60.000km si inca nu mi-au platit decat 1032 de euro. Asa ca vreau sa caut o alta companie, nu conteaza din ce tara, dar care sa fie serioasa, si sa plateasca la timp. Daca vreun colegut stie si ma poate ajuta va rog sa o faceti.

Doamne ajuta & drumuri bune la toti colegii!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut,din punctul meu de vedere nu cred ca e asa greu sa gasesti alt contract....problema e ca tu nu esti in stare sa iti negociezi acel contract. Poate gresesc si nu vreau sa para ca vreau sa insult sau alte alea dar primul lucru pe care trebuie sa il intelegi e ca, in calitate de patron,tu semnezi un contract de colaborare cu cealalta firma,contract in care si tu poti aduce clauze sau elimina....teoretic cel putin.Eu sunt sigur ca,in momentul in care tu vei fi in stare sa iti negociezi contractul cat de cat ai sa vezi ca sunt multe firme serioase si nu vei asa multe probleme cu plata sau alte alte alea. Si inca ceva....atata timp cat tu apelezi la "coleguti" si nu iti cauti tu firmele cu care vrei si ar trebui sa colaborezi nu prea cred ca ai sanse sa ai mare succes in drumul pe care l-ai ales.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegule o fi vrut saracul sa negocieze dar d-nl Melinciuc si cu Rita de la firma care intermediaza contractele NTG au asa o putere de convingere ca si ei insisi cred ceea ce spun, asa ca aviz tuturor colegilor nu mergeti pe povesti ci cereti ca tot ce vi se promite sa fie scris si in contract , bafta si drumuri bune tuturor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.