Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

HP TRASPORT OVERLAND


Postări Recomandate

  • Members

Salut colegi mare atentie cu firma Hp Trasport Overland cu sediu la TIMISOARA trag remorci de Gartner KG e vorba de fosta firma Suceava Logistic bani se dau 14 la km si salarul in tara se platesc stationarile in rest maimuta can se cere te pun sa scoti siguranta de la tahograf mare atentie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • Members

Nu prea am auzit sa se planga soferii la piwonka (asta fiind austriacul), se da 14 centi pe cabina si 42 de euro ziua de stationare asta daca nu ai incarcare plus salariu minim pe economie. Am un fost coleg care a facut 300 km intr-o zi si lea cerut cei 42 de euro si le-au dat fara probleme .Se sta minim 2 luni iar acasa 2-3 saptamani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Un coleg care lucreaza sau a lucrat la ei?

Care sunt cerintele la angajare?

Trebuie sa ai ADR-ul,se merge singur sau in echipaj,angajaza si incepatori sau sofer 2,cat se sta plecat,cum e salarizarea?

Am sunat dar nu am putut obtine mai multe informatii pentru ca Marius a zis ca e in Austria si nu poate da detalii la telefon momentan.

Ms mult.drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Un coleg care lucreaza la ei zicea ca nu vor sa mai plateasca zilele de stationare ceea ce mi-sa intimplat si mie si nu ni le-a bagat la plata,plus bani opriti pe telefonul masinii de care nu ne-am atins (nu sa folosit pentru uzul personal) si capacul de la oglinda de pe dreapta pe care ne-a luat-o un bulgar in depasire pe la portile de fier I ne-au taxat cu mult peste pretul ei (55e fiind pretul ei ) si de program nu mai vorbesc.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Evitati sa va angajati la aceasta firma!!! Daca lucrezi pe tara esti obligat sa folosesti foarte mult magnetul. Salariul pe tara este 500 ron pe saptamana plus salariul de baza. Teoretic se ajunge la 2600 ron.

Pe extern primesti salariul de baza lunar pe data de 15. Aceasta firma mai plateste in echipaj 7 euro /100 km de sofer(14 euro cabina) sau 10 euro/100 km in cazul in care pe camion este un singur sofer. Asta e partea teoretica. Practic banii pe kilometrii ti-i primesti nu in momentul in care se termina luna si trimiti decontul ci abia la doua trei luni distanta. De exemplu banii pentru luna iunie ii primesti in septembrie. Pana atunci primesti avansuri de cursa sa traiesti. La decont este posibil sa nu te alegi cu nimic. Concret : faci foamea pana iei banii pe kilometrii.

Dispecerii sunt de cea mai joasa speta. Daca ai o problema dureaza foarte mult pana sa intrii in legatura cu ei. Pe extern nu se respecta timpii de lucru iar pe vorbe iti promit ca platesc ei amenzile.

Sa lucrezi la aceasta firma este un risc enorm.

Toate cele bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Salut colegii!! eu lucrez inca la aceasta firma dar voi pleca imediat ce gasesc in alta parte.acum au inceput sa plateasca ff putin adica 7 centi/km in eechipaj, de persoana sau 10 centi/km singur. dar problema e ca nu se mai fac km max 15000 in echipaj , dar se asigura plata min la 17000.te forteaza cu magnetul sau sa scoti cardurile, sau depasire de program. au cel mai mult curse de carne la carlige( curse mai mult noaptea).Nu se merita sa lucrati la aceasta firma. inainte a fost bine dar acum e ff rau. Dispeceri nu foarte pregatiti si asistenta tehnica 00. Trebuie sa te rogi de iei si cu plecatul acasa. nu au organizare de loc.CAUTATI FIRME MAI SERIOASE, ASTA FAC SI EU. VOI PLECA IMEDIAT CE GASESC CV MAI BUN.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Buna, eu lucrez la ei.E adevart au fost probleme cu sistemul de plata dar acum zic ca e rezolvat mai merg acum sa vad cum e daca nu caut altceva. Cu bani nu am avut problema s-au dat .nu e padure fara uscaturi .acasa stai cat vrei

 

Acum plata e la zi plus salariu pe tara. Se merge la echipaj si cara carne la carlige . o sa va spun mai multe cum o sa fie , vedem

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

salutari colegii ,  mai stiti ceva de aceasta  firma  sa mai  pus la punct cu salarile si diurna??

 am primit o oferta sa lucrez in echipaj pe frigo  cu o diurna de 50 euro pe zi + salariu pe tara  minimul pe economie .

sunt in dilema,  nu prea am auzit mare lucru de ea ?? doar ca plateau foarte prost ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.