Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content
Comunitatea soferilor profesionisti

Recommended Posts

 • Members

    Am reusit sa citesc 3 pagini de comentarii si m-am oprit.Daca ar fii toti soferii la fel de redusi cum sunt cei care fac comentarii acolo, atunci mi-ar fii rusine ca fac parte din aceasta breasla.Vorba romaneasca ,,cum e turcu' ii si pistolu'  ''.Parerea mea ca  acel patron le dadea sa faca si un test IQ, ca altfel nu cred ca ar fii gasit numai soferi de asa nivel. Daca aveti puterea urmariti-le cateva comentarii si va veti edifica. Daca soferii, care spun ca au fost ''tepuiti'' au luat atitudine ceilalti nu stiu cum sa-i reduca la tacere, si asta intr-un mod destul de grobian. Oare chiar la asta se reduce soferia?

Link to comment
Share on other sites

 • VIP

Nu sti cui sa ii dai dreptate, tin sa cred ca soferii au dreptate....sunt convins 100% ca ii obliga sa mearga cu magnetul.legat de cel care a vandut motorina....nu ii bine sa faci asa ceva..se considera furt iti poate face dosar penal si poti face puscarie,insa nestiind situatia lui(nu esti in pielea lui) nu poti sa zici  saracu om sau  nenorocitul, in cazurile de disperare multi recurg la astfel de gesturi si multi stiti ce a ajuns soferia si soferul in ce conditi lucreaza si ce stres are...pentru niste bani.

P.S Vorba aia ''Padure fara uscaturi nu exista'' e valabila si in cazul soferilor.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

  Man eu nu spun ca soferii care au facut comentariile au o viata de nabab. Din contra ii compatimesc. Dar eu vorbeam de faptul ca daca unii au probleme cu patronul ca nu si-au primit banii ceilalti nu stiu cum sa-i denigreze. Oare chiar toti cei 15 soferi delireaza? Dar astia suntem noi , cand e unul jos ,cautam o ranga sa-i mai dam una sa fim siguri ca nu se ridica. Oare acei soferi care acum spun ca ceilalti sunt: ba lenesi, ba betivi, etc. nu se gandesc ca maine pot fi ei de care acel patron se va debarasa ca de o masea stricata.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

salutare! am citit si eu articolul si am vazut despre cine e vorba1 intr-adevar am cunoscut baieti de la ionel florea pe finlanda si erau nemultumiti ca nu l-i se achita salariile si ca tre sa mearga cu magnet! restul comentariilor nu le-am citit deci nu ma pot pronunta!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

acum nu stiu dar sant cam mari sumele care le au de primit poate pe cateva luni bune

ei din ce au trait au facut inprumut la bcr sa i faca curse patronului e cam cusuta cu ata alba

si treaba cu mag era si interesul lor sa faca mai multi km

nu contest dar frate daca nu ti da banii dupa ce trece luna e o prpblema si trebuie sa iei atitudine :o :o :o

Link to comment
Share on other sites

 • Members

da dar daca esti platit la cursa nu mai conteaza bordu cum fac multi patroni sa dau un exemplu de corsa de italia iti da 300 euro nu il intereseaza ca faci cursa in 3 5 sau6 zile el atat iti da si atunci pentru tine este un avantaj sa depasesti timpii si sa fim seriosi ca oricare poate merge 12  13 ore pe putin si a doua zi sa fie odihnit

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • Members

povestea cu banii pare sa fie un pic reala .deoarece si eu ama gasit soferi de la firma IONEL FLOREA cu nr de cluj.undeva la vapor in suedia,treceau in finlanda. povesteau ca nu sunt seriosi cu banii,si in danemarca de la rodby pina la helsingor adica pe danemarca mergeau cu magnet.

altii in parcare la vapor cand ai intrebai daca sunt romanii....sal colegu,ce faci....?        nimic.

nasu pe sus,dar ei bata.

pacat de baietii adevarati ca nu stiu sai respecte firmele.

Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...
 • Members

Ionel Florea?pai asta e cel mai mare nenorocit care exista.E tata excrocilor.Asta a stricat toate transporturile in Spania.Vai de cei ce lucrau acolo.Am intalnit soferi fff multi,de la el,care veneau din Spania pana la Oslo non stop cu magnet.Nu e nimic de vorbit de asta.E un nenorocit,dupa spusele tuturor soferilor lui!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.