Members danducu Posted September 15, 2013 Members Share Posted September 15, 2013 poate sa-mi spuna cineva daca se poate circula cu 40 to pe N II ( nationalul paralel cu AP 7 ) in spania de la jonquera la barcelona . stiu ca in iunie era interzis nu stiu care esituatia acum . multumesc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted September 15, 2013 Members Share Posted September 15, 2013 poate sa-mi spuna cineva daca se poate circula cu 40 to pe N II ( nationalul paralel cu AP 7 ) in spania de la jonquera la barcelona .stiu ca in iunie era interzis nu stiu care esituatia acum . multumesc . restrictia e permanenta . http://www20.gencat.cat/portal/site/tra ... 0c1e0aRCRD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members danducu Posted September 15, 2013 Author Members Share Posted September 15, 2013 multumesc mario . daca pricep corect de la vidreres in jos spre barcelona e voie , da ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted September 15, 2013 Members Share Posted September 15, 2013 da , dar n2 pe coasta e greu , plin se sensuri giratorii . , eu ti-as recomanda sa mergi pe plata pana in barcelona , de la iesirea 9 pana la peajele de la roca ( dupa iesirea 12 ) , nu trebuie sa fie mare diferenta iar de la 1 ianuarie 2014 si catalanii vor sa puna vigneta , asa ca ....... acum depinde si unde vrei sa ajungi , se pot gasii rute alternative dar cu pierdere majora de timp . daca totusi vrei sa economisesti un ,, leu ,, in plus , de la iesirea 10 -hostalric , iei c35 pana la granollers , la iesirea 12 , intrii in autostrada platesti un punct de peaje si dupa liber ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bontan Posted March 26, 2014 Members Share Posted March 26, 2014 Salut Mario, nu am mai fost in Spania de anu`trecut de inainte de a se introduce restrictia pe Nationalul II. Spune-mi si mie un traseu de la La Jonquera pana la Madrid. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mario ro Posted March 30, 2014 Members Share Posted March 30, 2014 SALUT , incerc sa te ajut eu,AP 7 de la frontiera salida 8 apoi intri pe C25 tot inainte pina in A2 LEIDA MADRID Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted March 30, 2014 Members Share Posted March 30, 2014 ap 7 , directia girona -barcelona pana la iesirea 8 , cu calm si rabdare c25 -vic , manresa , si dai in autovia a2 in cervera , tot inainte llerida , fraga , unde banuiesc ca te intereseaza fara plata , national N2 pana la alfajarin unde se reintra in autovia a2 , se inconjoara zaragoza , mentii autovia a2 si tot asa catre calatayud , guadalajara , madrid . diferenta intre ap7 pana in barcelona , ocol si martorell intrare a2 , fata de diagonala girona - c25 -cervera a2 consta in pretul autostrazii pana in barcelona ( peaje la roca 12 ap7 ) si martorell ( iesirea 25 ap7 ) si undeva 80 /90 kilometrii in plus care undeva compenseaza mersul in ,, tras ,, din c25 ... in rest , desi cred ca raspund tarziu , drum bun !! fara prostii ca amenzile sunt mari !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted March 30, 2014 Members Share Posted March 30, 2014 legat de restrictii , in curand va fi restrictionat si n340 , pe toata coasta -tarragona - amposta - castellon - catre sagunto - valencia , desigur se poate face accesul catre o destinatie in zona si acea pe cea mai mica distanta posibila fata de autostrada ap7 ( ca si n2 girona catre la jonquera ) nu stiu data precisa , dar e bine de tinut in seama . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bontan Posted April 5, 2014 Members Share Posted April 5, 2014 multumesc, culmea e ca am hartile din 2013 pe gps si m-a dus exact cum mi-ai spus doar ca intradevar ai cateva pante la care facea vartej in rezervoare dar asta e Multumesc inca o data de ajutor. Numai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted May 25, 2014 Members Share Posted May 25, 2014 legat de restrictii , in curand va fi restrictionat si n340 , pe toata coasta -tarragona - amposta - castellon - catre sagunto - valencia , desigur se poate face accesul catre o destinatie in zona si acea pe cea mai mica distanta posibila fata de autostrada ap7 ( ca si n2 girona catre la jonquera ) nu stiu data precisa , dar e bine de tinut in seama . Ce amintiri cand aud de localitatile astea... In peniscola am facut o vacanta asta vara de o luna. Cervera, benicarlo, tarragona, castelon.... Frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts