Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Pierdere presiune aer


ando16

Postări Recomandate

  • Members

Buna ziua! Am un MAN TGA 430 din 2004. Nu imi da niciun cod in bord dar in momentul in care opresc motorul se aude un tiuit in buteliile de langa rezervorul mic si in cca 10 min ramane complet fara aer. Am schimbat deja chitul de reparatie de la supapa cu 4 cai dar degeaba.Nu pierde nimic in exterior nici cap tractorul nici semiremorca. D-le Leobango va rog ajutati-ma si va dau cuvantul de onoare ca daca rezolv problema fac o donatie in contul soferii.ro. multumesc!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

O fi supapa unisens de la compresor ? Daca e asa pierderea e pe acolo . Zic si eu asa....desi dinspre butelie spre compresor nu ar trebui sa existe sens de refulare a aerului datorita supapei cu 4 cai , ori este regulatorul ramas pe deschis . In restul buteliilor ramane aer ? In mers cum stai cu presiunea ? Zi si tu mai multe constatari .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Regulatorul nu ramane pe deschis ca s-ar auzi aerul iesind in exterior. Acum jumatate de an am dat jos chiulasa la compresor si am curatat supapele(lamelele) de calamina si am montat la loc. In mers am presiune normala, nu am probleme. Am observat ca in relanti face aer mai greu, ceea ce ma face sa cred ca o parte din volumul de aer impins de compresor ar putea fi scapat inapoi. Eu cred ca e vorba de o supapa de sens dar nu stiu care este. Unde este supapa de care vorbeai, este integrata in compresor(lamelele) sau se gaseste pe circuit? Am uitat sa-ti spun ca am desfacut teava care vine de la compresor in sup. cu 4cai si nu se intoarce aer pe acolo, dar totusi o sa mai repet operatia ca sa fiu sigur(n-am facut-o decat o data). Multumesc si astept indicatii. Multa sanatate!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.