VIP MANV10 Posted March 13, 2010 VIP Share Posted March 13, 2010 Sa presupunem ca vreti sa intrati in domeniul santierelor(cariere de piatra/marmura,lucrari la autostrada,etc) ,ce marca de camion ati alege avand un buget de 500 000 euro?Atentie sa cumparati de bani aia cat mai multe camioane.Va rog cu argumente Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tudor Posted March 14, 2010 Members Share Posted March 14, 2010 Man, dar tinand cont de intrebarea pusa IVECO (am lucrat pe iveco si o singura problema nu mi-a placut bucsaraia trebuia schimbata la 2-3 lunii, il foloseam in balastiera camionul) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted March 14, 2010 Members Share Posted March 14, 2010 Pai in primul rand m-am gandit la Tatra ,dar necunoscand preturile si fiabilitatea masinilor , o sa ma iau dupa ce vad mai des adica Iveco si in cazul firmei ARA care au numai Scania ! Ca design imi place Iveco ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wibroken Posted March 14, 2010 Members Share Posted March 14, 2010 tatra fara nici o ezitare am lucrat pe tatra 8 ani e o masina foarte rezistenta si foarte puternica are tractiune integrala racirea motorului pe aer intradevar are consumul mai ridicat dar isi scoate consumul din alte avantaje pe care le ofera e tanc tata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alin Posted March 16, 2010 Members Share Posted March 16, 2010 foarte greu de ales : imi place si man ,si scania si mercedes dar raman la dragostea mea, MERCEDES Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 16, 2010 Author VIP Share Posted March 16, 2010 Si eu am ales Tatra,mi se pare cel mai bun pentru astfel de munci,dupa mine nu se compara cu restul cand vine vorba de off-rode.este destul de ieftin ,fiabi si inainte sa il cumperi face cu el un test ,un test destul de dur ,au in Cehia unde este si fabrica un circuit pentru teste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted April 2, 2010 Members Share Posted April 2, 2010 Sa nu uitam ca toate utilajele care sunt facute pt santier sau munci grele, nu difera prea mult intre ele. Ma refer la rezistenta, fiabilitate. Sunt f mici diferentele dintre ele. Si Man-ul sau Mercedes-ul au camioane 8x8 de ex, nu numai Tatra. Totusi, acele mici diferente duc la alegerea unui model sau altul. Un ex este urmat: Man-ul 8x4 arata un consum de 50%, iar Iveco 60%. Primul urca o panta cu a 7-a, iar Iveco cu a 5-a. Avand aceeasi cutie ZF. Eu aleg Man. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BTU Posted April 2, 2010 Members Share Posted April 2, 2010 Am votat MB Actros din mai multe motive: -mi-am dorit sa lucrez pe o bascula Actros -am condus una si mi-a intrat la suflet -imi place cum suna motorului,are un sunet diferit de celelalte -stiu doua firme care au bascule numai Actros si au vreo doua,asadar banuiesc ca sunt fiabile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Deuna zii am mers la un interviu pentru un post de sofer TIR in comunitate eu nu aveam experienta pe tir iar cel batran era prea batran si cica nu se mai descurca ...................................... mi-ar place sa vad si comentarii legate de Autocamioane Brasov -motorizarile sant faine , precedentul a fost creat cu achizitia de catre armata americana a cateva zeci de bucati .....ma intreb daca veteranii camionagii nu ar accepta provocarea unei bascule romanesti !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stefanU Posted January 23, 2011 Members Share Posted January 23, 2011 Am ales MAN deoarece e o masina puternica care nu te lasa la greu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members levlev Posted March 20, 2011 Members Share Posted March 20, 2011 am lucrat pe RABA 16t,BELAZ 40T,asta era in dotare in santierele patriei in ani 80,bune,rele cu astea s-au facut canale si porturile,am lucrat cu TATRA 8x8 cu trailer de 40,excelente s-a casat cu puntile sigilate ca si KRAZ-urile(cine stie),de departe tatrele sunt cele mai bune,fiabilitate,durabilitate,pret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 votul meu merge spre ACTROS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts