Jump to content

Grupuri de membri

Recommended Posts

• Administrators

Grupurile de utilizatori sunt dupa numarul de mesaje postate si legatura cu camioanele.

Nou venit        de la inscriere pana la 10 postari

Incepator        de la 10 postari in sus

Junior              de la 50 postari in sus

Veteran          de la 300 postari in sus

Grupurile de mai jos trebuie cerute de voi din meniul  Profil--->Modificare profil--->Înregistrare în Grup

Sofer 7,5 t          Aici sunt soferii pe masini de 7,5 t.

Sofer 12t            Aici sunt soferii pe masini de 12t.

Sofer 40t            Aici sunt soferii pe masini de 40t.

Agabaritic            Aici sunt soferii pe masini de  peste 40t.

Sofer autocar      Aici sunt soferii pe autocare.

Paparazzi            Aici sunt cei cu pozele.

• Members

Grupurile de utilizatori sunt dupa numarul de mesaje postate.

Nou venit        de la inscriere pana la 10 postari

Incepator        de la 10 postari in sus

Junior              de la 50 postari in sus

Veteran          de la 100 postari in sus

Dupa mine as pune la 500-600 de posturi veteran

• Like 1

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • Members

Cred ca este normal sa fie postati toti membri si cei nou veniti indiferent de tonaj ,veteran etc.pentru ca eu consider ca toti suntem soferi profesionisti , incepatori sau nu pt. ca toti am fost la fel si nu este normal ca sa faci un clasament.Asa ca lasati vedetismele pe care eu care am lucrat pe extern am vazut soferi asia zisi"Romani" care nu au vb. cu mine in romana de rusine si frica sa nu isi piarda postul.Asa ca incercati sa fiti macar acasa egali!!

Va urez drumuri bune si un calduros la multi ani tuturor SOFERILOR PROFESIONISTI ROMANI

• VIP

Cred ca este normal sa fie postati toti membri si cei nou veniti indiferent de tonaj ,veteran etc.pentru ca eu consider ca toti suntem soferi profesionisti , incepatori sau nu pt. ca toti am fost la fel si nu este normal ca sa faci un clasament.Asa ca lasati vedetismele pe care eu care am lucrat pe extern am vazut soferi asia zisi"Romani" care nu au vb. cu mine in romana de rusine si frica sa nu isi piarda postul.Asa ca incercati sa fiti macar acasa egali!!

Va urez drumuri bune si un calduros la multi ani tuturor SOFERILOR PROFESIONISTI ROMANI

Nu e vorba de vedetisme sau clasament,chestia cu 8,16,24 T ii o chesti optionala,adica eu lucrez pe camion de 24T si vreau sa imi scrie sub nume Sofer 24T,X-lucreaza pe 16 T ,el vrea sa ii scrie 16 t .Legat de Veteran,Incepator ,asa ii faut sa apara,veteran apare dupa un anumit numar de postari pe forum,adica cat de activ esti pe forum.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Guest Anonymous

Aia sunt la 40t

Am si eu o intrebare(imi cer scuze pentru ignorantza mea dar nu am facut scoala de profesionisti in Romania) dar categoria asta de 40t este masa totala maxima autorizata???In italia este 44 t pentru ansambluri cu patru sau mai multe axe...

• 1 year later...
  • 9 months later...
  • Administrators
in regula... se fac grupuri sau mai bine zis bisericute ca peste tot... la ce o sa ajute asta? Or sa fie camere de chat private unde vor avea acces "veteranii" sau soferii"intermediari" ?

Nu se fac bisericute, au fost grupuri ca sa se stie care ce conduce. Au fost scoase oricum. Esti primul care se plange de asta.

• Like 1