Administrators CALIN Posted March 13, 2010 Administrators Share Posted March 13, 2010 Grupurile de utilizatori sunt dupa numarul de mesaje postate si legatura cu camioanele. Nou venit de la inscriere pana la 10 postari Incepator de la 10 postari in sus Junior de la 50 postari in sus Veteran de la 300 postari in sus Grupurile de mai jos trebuie cerute de voi din meniul Profil--->Modificare profil--->Înregistrare în Grup Sofer 7,5 t Aici sunt soferii pe masini de 7,5 t. Sofer 12t Aici sunt soferii pe masini de 12t. Sofer 40t Aici sunt soferii pe masini de 40t. Agabaritic Aici sunt soferii pe masini de peste 40t. Sofer autocar Aici sunt soferii pe autocare. Paparazzi Aici sunt cei cu pozele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted March 13, 2010 Members Share Posted March 13, 2010 am 2 propuneri.... - in loc de veteran si etc ...s-a fie dupa TONAJ....parerea mea..... - mesajele gen ...faina poza,..mai vrem ....adica subtiri s-a fie zero la contor... toate cele bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 13, 2010 VIP Share Posted March 13, 2010 am 2 propuneri.... - in loc de veteran si etc ...s-a fie dupa TONAJ....parerea mea..... - mesajele gen ...faina poza,..mai vrem ....adica subtiri s-a fie zero la contor... toate cele bune Si eu sunt deacord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexPH Posted March 14, 2010 Members Share Posted March 14, 2010 Grupurile de utilizatori sunt dupa numarul de mesaje postate. Nou venit de la inscriere pana la 10 postari Incepator de la 10 postari in sus Junior de la 50 postari in sus Veteran de la 100 postari in sus Dupa mine as pune la 500-600 de posturi veteran 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted March 14, 2010 Author Administrators Share Posted March 14, 2010 S-au facut ceva modificari dupa cerintele voastre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mad_driver2009 Posted March 14, 2010 Members Share Posted March 14, 2010 am 2 propuneri.... - in loc de veteran si etc ...s-a fie dupa TONAJ....parerea mea..... - mesajele gen ...faina poza,..mai vrem ....adica subtiri s-a fie zero la contor... toate cele bune Subscriu la propunerea ta coane . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted March 28, 2010 Members Share Posted March 28, 2010 De ce nu se face un grup si ptr. soferii de pe camioanele de 40 tone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted March 28, 2010 Author Administrators Share Posted March 28, 2010 De ce nu se face un grup si ptr. soferii de pe camioanele de 40 tone? Este facut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted March 29, 2010 Members Share Posted March 29, 2010 Multumesc Calin pentru modificare, ieri cind am bintuit prin partea asta a sit-ului nu cel mai mare grup era de 22 tone, multumesc inca odata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted December 30, 2010 Administrators Share Posted December 30, 2010 salut la toata lumea si un an nou fericit ! eu incarc doar marfa intre 24 si 25 toneplus camionul in jur de 15 tone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mihai_cms Posted December 30, 2010 Members Share Posted December 30, 2010 Cred ca este normal sa fie postati toti membri si cei nou veniti indiferent de tonaj ,veteran etc.pentru ca eu consider ca toti suntem soferi profesionisti , incepatori sau nu pt. ca toti am fost la fel si nu este normal ca sa faci un clasament.Asa ca lasati vedetismele pe care eu care am lucrat pe extern am vazut soferi asia zisi"Romani" care nu au vb. cu mine in romana de rusine si frica sa nu isi piarda postul.Asa ca incercati sa fiti macar acasa egali!! Va urez drumuri bune si un calduros la multi ani tuturor SOFERILOR PROFESIONISTI ROMANI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted December 30, 2010 VIP Share Posted December 30, 2010 Cred ca este normal sa fie postati toti membri si cei nou veniti indiferent de tonaj ,veteran etc.pentru ca eu consider ca toti suntem soferi profesionisti , incepatori sau nu pt. ca toti am fost la fel si nu este normal ca sa faci un clasament.Asa ca lasati vedetismele pe care eu care am lucrat pe extern am vazut soferi asia zisi"Romani" care nu au vb. cu mine in romana de rusine si frica sa nu isi piarda postul.Asa ca incercati sa fiti macar acasa egali!! Va urez drumuri bune si un calduros la multi ani tuturor SOFERILOR PROFESIONISTI ROMANI Nu e vorba de vedetisme sau clasament,chestia cu 8,16,24 T ii o chesti optionala,adica eu lucrez pe camion de 24T si vreau sa imi scrie sub nume Sofer 24T,X-lucreaza pe 16 T ,el vrea sa ii scrie 16 t .Legat de Veteran,Incepator ,asa ii faut sa apara,veteran apare dupa un anumit numar de postari pe forum,adica cat de activ esti pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ciprian swe Posted February 14, 2011 Members Share Posted February 14, 2011 Bine,bine si cei cu peste 50 de tone?Unde se regasesc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted February 15, 2011 Author Administrators Share Posted February 15, 2011 Bine,bine si cei cu peste 50 de tone?Unde se regasesc? Aia sunt la 40t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 15, 2011 VIP Share Posted February 15, 2011 Propu sa facem o grupa numita ''agabaritic'' adica cei care conduc camione de 50 t+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Aia sunt la 40t Am si eu o intrebare(imi cer scuze pentru ignorantza mea dar nu am facut scoala de profesionisti in Romania) dar categoria asta de 40t este masa totala maxima autorizata???In italia este 44 t pentru ansambluri cu patru sau mai multe axe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ispas alexandrina Posted June 16, 2012 Members Share Posted June 16, 2012 acum m-am inscris si eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costin.ionita Posted April 3, 2013 Members Share Posted April 3, 2013 in regula... se fac grupuri sau mai bine zis bisericute ca peste tot... la ce o sa ajute asta? Or sa fie camere de chat private unde vor avea acces "veteranii" sau soferii"intermediari" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted April 3, 2013 Author Administrators Share Posted April 3, 2013 in regula... se fac grupuri sau mai bine zis bisericute ca peste tot... la ce o sa ajute asta? Or sa fie camere de chat private unde vor avea acces "veteranii" sau soferii"intermediari" ? Nu se fac bisericute, au fost grupuri ca sa se stie care ce conduce. Au fost scoase oricum. Esti primul care se plange de asta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts