Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Cont suspendat... din nou?!?


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous

Domnule administrator Dumitrache, mi-ai suspendat contul pe motiv de ''comportament provocator''. Te rog să postezi public unde și când am provocat pe cineva, să se convingă toată lumea că EU sunt cel care a greșit și că nu are nici o legătură cu prietenia dintre dumneata și userul premiant, dar plin de greață, de aseară.

Eu nu am jignit pe nimeni, nu am ofensat pe nimeni și cu atât mai puțin provocat pe cineva, din contră, de vreo două-trei ori am îndemnat la calmare... de aceea solicit acum postarea dovezilor incriminatoare. Eu nu am acces la arhiva chat-ului, dar știu ce am vorbit și la nevoie îmi fac alt cont și postez singur toată tărășenia.

P.S. Nu mă interesează neapărat debanarea, deja începe să devină obositoare toată povestea asta, mă interesează dreptatea... titlul de administrator pe forum nu presupune nimic altceva în afară de niște permisiuni în plus în software-ul folosit. Atât!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Te plangi ca ti-a fost contul suspendat din nou degeaba?La cat ai fost scarpinat intre coarne nu cred ca este drept ce spui.Aici au fost suspendati oameni care nu au facut nimic care sa deranjeze.La cit teai certat tu cu administratorii,te mai miri?Oricum este destul de mare debandada pe aici.Pacat ca nu mai vede nimeni neregulile.Poate cineva te invata si pe tine ce este respectul.da nu cred ca este cineva care poate face asta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Ai măcar bunul simț și scrieți numele. Și postează dovezile că am fost scărpinat în coarne...

Dacă tu, sau oricare altcineva că tot vorbim, aveți impresia că mă voi apleca (și cu pantalonii în vine) pentru un cont pe șoferii.ro... vă înșelați amarnic. Și mai mult de atât, faptul că vorbesc pe față cu oricine, indiferent de funcție (sau nu) ar trebui văzut ca atare... și anume că nu sunt un prefăcut sau unul care închide ochii la mizeria din jurul lui doar pentru a visa la ceva frumos.

Cine sunt și ce pot să fac se datorează strict... mie. Nu forumului și cu atât mai puțin vreunui membru din staff. De doi ani jumate în comunitatea asta particip activ și ajut de fiecare dată când pot, ori asta n-o poate contesta nimeni.

Despre care respect vorbești că ar trebui să-l învăț eu? Pe cine nu am respectat eu? Ai citit arhiva de aseară măcar? Am intrat când doi useri se înțepau între ei... le-am recomandat din prima să nu se certe, au spus că nu, doar se contrazic. Apoi unul propune un test (o întrebare), celuilalt i se face brusc ''greață'' să mai asculte ''întrebări de 2 lei'' și spune că pleacă. Revine, continuă să-l înțepe pe celălalt, apoi când eu încerc să-i explic că nimeni nu are de fapt nimic cu el și că ar fi cazul să se liniștească amândoi, ghici ce... iar spune ''pa''. Apare după câteva minute țipând după un moderator sau admin că el vrea contul și mesajele șterse (deși, evident vedea în josul chat-ului cine este conectat). Îi spun simplu că se poate deloga și în 30 de zile i se suspendă automat accesul, el nu și nu... și ne spune pe chat că-i trimite sms lui Alin (VT880)... Noh... nici 2 ore mai târziu eram banat.

Să mai specific faptul că userul este nu știu ce campion la nu știu ce competiție și prieten cu administratorul VT880?

Dar, ca să nu mai existe dubii referitoare la persoana mea și să facem lucrurile mai simple SOLICIT PE ACEASTĂ CALE ȘTERGEREA CONTULUI ȘI A MESAJELOR POSTATE!!! În caz contrar, fiecare minut liber pe care îl am la dispoziție îl voi petrece creând conturi prin toate proxy-urile de pe net și o să umpu forumul de prostii. Noh... nu-mi mai trebuie mie nici un cont aici că deja m-am săturat de figuri și de bazați (mai ales ăla cu roți jumelate pe Dacie... pfff). Ștergeți tot și fiecare își vede de ale lui. (o să mă exclud singur și din grupul de pe facebook).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Conturile, la inregistrare, devin proprietatea soferii.ro, deci stafful hotaraste daca sterge sau nu un cont. Tu ai ca optiune sa ignori forumul si sa nu mai intri aici. Ca am rezolvat asta, trebuie sa te intreb, mai doresti solutionarea plangerii sau nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.