Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 3 months later...
  • Members

Salut luca2011,si pe mine m-au sunat azi cei de la wind speed din localitatea victoria si m-au chemat la un interviu,am cerut detalii despre timpul de lucru pe comunitate,concediu,salariu ,masini si tarile in care se lucreaza,se curseaza germania-suedia-norvegia,salariul pe tara de 840 lei+diurna,se ajunge la 1500 euro,masini daf xf manuale,8 saptamani cu 2 saptamani concediul,transportul asigurat de firma,mai multe detalii nu cunosc despre aceasta firma,nici eu nu vreau sa bat drumul degeaba pana la interviu pt o alta teapa,drumuri bune sa aveti si sanatate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • Members

Aveti grija ca sunt niste tepari,mie mi-au dat banii dupa 3 luni dupa ce i-am reclamat la ITM.De altfel puneti-va intrebarea de ce o firma cu 6-7 camioane are anunt permanent ca angajeaza cate 5 soferi.In plus,au si un dispecer extrem de tampit care te pune sa calci programul sau sa mergi cu magnetul.Oricum,nimeni din firma aia incepand de la patron nu cunoaste programul de condus sau nu ii intereseaza pentru ca amenda e a soferului.Daca cineva doreste mai multe detalii,va rog sa imi dati un mesaj privat si va voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna seara dle Anastasescu! Oare sa postam si noi factura de reparatii pentru daunele aduse camionului ce l-ati condus???? Da, v-am dat o parte din bani (adica atat cat a costat factura de reparatii) dupa 3 luni, dar stati linistit ca o sa ni dati inapoi in instanta pentru ca orice prejudiciu adus din vina dvs se plateste! Firma are mai multe camioane si angajeaza in continuare soferi pentru ca este nevoie atat de soferi de schimb si mai mult pt ca se mareste parcul auto. Cei interesati puteti sa imi scrieti si mie, va pot trimite inclusive dovada platilor! Referitor la program,la noi se merge doar la program stimabilule!!!! Si inca un motiv pentru care mai angajam soferi este si faptul ca mai sunt si ca dl Anastasescu si nu pot ramane dupa perioada de proba!

A! tot pt Dl Anastasescu - cred ca nu mai stiti sa numarati :) firma nu avea 7 camioane nici cand erati dvs angajat la noi! Dar ma rog, frustrarea e mare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sunt un fost angajat al Wind Speed,va salut,pe cand lucram eu la ei se platea la km/bonus/salarizare pe tara,mai nou daca e real noul tip de salarizare va sfatuiesc cu incredere sa apelati la aceasta firma in urmatoarele conditii: stiti sa mergeti la consum(maxim 32%),nu aveti ganduri de a umbla la rezervor,stiti sa respectati trasee,stiti putina lb.straina engleza/germana si nu in ultimul rand chef de munca.Sunt niste oameni foarte corecti daca e reciprocitate si din partea voastra,am lucrat la ei 5luni,au fost corecti cu banii chiar daca s-a mai intamplat sa mii vireze cu 2-3zile intarziere,daca intradevar e reala noua salarizare si mai e in colectivul firmei si dl.Alex chiar si eu m-as intoarce la ei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Multam Dl. sofer 2013,am sa mai incerc si alta data,am vazut lucruri bune despre dv. Am si pe cineva in Brasov,si am sa tin legatur cu dv. Numai de bine!Am b din 96,si c+ce din septembrie 2013,dar sunt hotarat sa fac si meseria asta! Am mare ambitie!Pana acum am fost electriciansi lacatus!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 years later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.