Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

MERCEDES ACTROS 1845 - MP4


marus

Postări Recomandate

  • Members

Doresc sa achizionez un cap tractor Mercedes Actros 1845 nou, si nu stiu daca fac sau nu cea mai buna alegere. Puteti sa ma ajutati si sa imi spuneti ce ati auzit despre ele, cit sunt de fiabile, de bune, de rele, cam cit consuma in comparatie cu altele. Daca ati auzit ceva despre ele prin parcari de la alti colegi de-ai vostri, v-as fi recunoscator daca mi-ati spune si mie.

Va multumesc, si astept raspunsurile tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Consum?E Mercedes,deci tine cu casa,consum foarte ok.De fiabilitate nu stie nimeni ce sa iti zic,cred ca nici un mp4 nu exsita trecut de 700.000km.Motorul de 450cp,mi se pare putin ciudat,nu stiu de ce,eu as merge pe 480 sau 420,450 laudat nu prea am auzit,dar poate sunt bune si ele.Daca ai si cabina GigaSpace esti boier.Ce sa mai zic spor la achizitie sa il conduci sanatos,si vrem si niste poze :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

sincer eu ma gandeam la motorul de 450 de cp, si la cabina stream space. Discutand cu vanzatorul de la mercedes, imi spunea ca la noi in Romania, nu prea se comnada varianta de 480 cp, la MP4, era mai folosit la MP3, el spunea ca varianta de 450 de cp, e foarte potrivita si pentru frig, iar eu .... cu cele pina la 18 t?,

Vezi, eu cum nu am cu cine sa ma consult nu pot sa stiu mai bine decat cei care fac treaba asta de ani multi.

El imi spunea ca varianta de 450 ar fi mai mult decat suficienta. si tot el imi spunea, ca daca motorul e mult mai puternic, pentru o incarcatura redusa (ca tonaj), nu e un avantaj, ci dimpotriva poate fi un dezavantaj. E adevarat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Actrosul MP4 este foarte bine facut, si tine cu patronul. In cazul tau ,cu tine. Ca si consum, eu nu am vazut unul care sa scoata mai mult de 30, si au un sistem pe el, ca daca pierzi mai mult de 0,5l de motorina deodata, masina nu mai porneste . Considera ca ai scurgeri si e periculos. De asemenea, e putin enervanta, ca daca o scoti pe liber la vale, piuie incontinuu, pana o bagi iar in viteza. Eu am condus modelul cu schimbator semiautomat ( cu impulsuri) de asemenea cu 450 cp, si mi se pare foarte reusit. Interiorul mi se pare bine finisat, insa nu prea imi plac ceasurile. Mai mult imi placeau cele de la mp3. Parerea mea este ca daca iti permiti sa iei un mp4, sa nu eziti. Poate raspunsul meu a venit putin cam tarziu, dar sper ca te ajuta in vreun fel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.