Jump to content

MERCEDES ACTROS 1845 - MP4


Recommended Posts

  • Members

Doresc sa achizionez un cap tractor Mercedes Actros 1845 nou, si nu stiu daca fac sau nu cea mai buna alegere. Puteti sa ma ajutati si sa imi spuneti ce ati auzit despre ele, cit sunt de fiabile, de bune, de rele, cam cit consuma in comparatie cu altele. Daca ati auzit ceva despre ele prin parcari de la alti colegi de-ai vostri, v-as fi recunoscator daca mi-ati spune si mie.

Va multumesc, si astept raspunsurile tuturor.

Link to post
Share on other sites
  • Members

Consum?E Mercedes,deci tine cu casa,consum foarte ok.De fiabilitate nu stie nimeni ce sa iti zic,cred ca nici un mp4 nu exsita trecut de 700.000km.Motorul de 450cp,mi se pare putin ciudat,nu stiu de ce,eu as merge pe 480 sau 420,450 laudat nu prea am auzit,dar poate sunt bune si ele.Daca ai si cabina GigaSpace esti boier.Ce sa mai zic spor la achizitie sa il conduci sanatos,si vrem si niste poze :D

Link to post
Share on other sites
  • Members

sincer eu ma gandeam la motorul de 450 de cp, si la cabina stream space. Discutand cu vanzatorul de la mercedes, imi spunea ca la noi in Romania, nu prea se comnada varianta de 480 cp, la MP4, era mai folosit la MP3, el spunea ca varianta de 450 de cp, e foarte potrivita si pentru frig, iar eu .... cu cele pina la 18 t?,

Vezi, eu cum nu am cu cine sa ma consult nu pot sa stiu mai bine decat cei care fac treaba asta de ani multi.

El imi spunea ca varianta de 450 ar fi mai mult decat suficienta. si tot el imi spunea, ca daca motorul e mult mai puternic, pentru o incarcatura redusa (ca tonaj), nu e un avantaj, ci dimpotriva poate fi un dezavantaj. E adevarat?

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
  • Members

Actrosul MP4 este foarte bine facut, si tine cu patronul. In cazul tau ,cu tine. Ca si consum, eu nu am vazut unul care sa scoata mai mult de 30, si au un sistem pe el, ca daca pierzi mai mult de 0,5l de motorina deodata, masina nu mai porneste . Considera ca ai scurgeri si e periculos. De asemenea, e putin enervanta, ca daca o scoti pe liber la vale, piuie incontinuu, pana o bagi iar in viteza. Eu am condus modelul cu schimbator semiautomat ( cu impulsuri) de asemenea cu 450 cp, si mi se pare foarte reusit. Interiorul mi se pare bine finisat, insa nu prea imi plac ceasurile. Mai mult imi placeau cele de la mp3. Parerea mea este ca daca iti permiti sa iei un mp4, sa nu eziti. Poate raspunsul meu a venit putin cam tarziu, dar sper ca te ajuta in vreun fel.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.