Guest Anonymous Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 >,poate sa imi spuna cineva daca trebuie sa il schimb in italia sau nu! cika atestatele noastre nu sunt valabile.NICI ei nu stiu de fapt cu astea noi,am sunat la bucuresti si au zis ca sunt recunoscute.multumesc pentru informatiii daca ceva un raspuns la id raulcolonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 15, 2010 VIP Share Posted March 15, 2010 Si eu stiu ca este valabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sorin Posted March 15, 2010 Members Share Posted March 15, 2010 Foarte interesant,este la fel ca cel italian de care am eu,dar de cand a iesit modelul asta? Oare cele italiene sunt valabile in RO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 anul asta,sunt prima serie care l-am obtinut,si nu inteleg e valabil sau nu??este european sau nu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 daca lucrezi la o firma din italia, ale noastre nu sunt valabile.daca lucrezi la o firma romaneasca si faci extern sunt valabile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Mai fratilor io am luat permisul in 2010 si sunt venit in italia ..mi au zis de aici ca pot conduce un an de la iesirea rezidentei..insa am vb cu seful departamentului de aici de la motorizatione si nu a putut sa mi zica daca pot sa schimb atestatul romanesc de marfa (asa zisul CQC aici in italia ) rugamintea mea este ,ca daca a mai fost cineva in situatia mea ...sau are idee cum se face ..sa mi spuna si mie ca tare zapacit mai sunt .Italienii astia sunt facuti gramada . Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts