Administrators CALIN Posted March 15, 2010 Administrators Share Posted March 15, 2010 In parcarea ROUTE 60, din localitatea Ciucea, pe drumul european E60, la jumatatea distantei dintre localitatile Cluj Napoca - Oradea, la 82Km de vama Bors, va oferim zilnic intre orele 07-24: accesorii camioane, vulcanizare, echilibrare roti, schimb ulei, gresare, inlocuit placute si disc frana, spalatorie camioane, piese si consumabile, pentru interior si exterior. Anvelope, placute si discuri de frana, perne aer, filtre, uleiuri, unsori, bucsi, etc... Truck Shop la Miercurea Sibiului, in deal, peste drum de Rompetrol si RIN Restaurant Hotel Truck Shop la Semlac, jud. Arad, intre localitatile Pecica si Nadlac Magazin online: www.accesoriicamioane.ro YM: truckautoshop@yahoo.com pieseautocamioane@yahoo.com miltechshop@yahoo.com Restaurant - Pensiune - Parcare NON-STOP. www.route60.ro Vedeti aici www.accesoriicamioane.ro ce doriti si deschideti subiect nou cu comanda ca sa beneficiati de reducerea membrilor. Pentru alte detalii puneti tot aici intrebari. REDUCERI DE MINIM 3% PENTRU MEMBRI SOFERII.RO LA COMANDA ON-LINE Internet wireless FREE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 15, 2010 Members Share Posted March 15, 2010 Ultimul rand ma unge la inima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 15, 2010 VIP Share Posted March 15, 2010 Chestia cu ultimul rand ,sunt si eu deacord ,numai sa fie altcuva,cu recomandare sau ....asa va beneficia si membrul X care intra din an in pasti si atunci doar se uita si pleaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 15, 2010 Members Share Posted March 15, 2010 Chestia cu ultimul rand ,sunt si eu deacord ,numai sa fie altcuva,cu recomandare sau ....asa va beneficia si membrul X care intra din an in pasti si atunci doar se uita si pleaca. Aici ai dreptate man,ca vine oricare sofer de pe drum si spune ca e membru soferi.ro . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted March 15, 2010 Author Administrators Share Posted March 15, 2010 Vedeti aici www.accesoriicamioane.ro ce doriti si deschideti subiect nou cu comanda ca sa beneficiati de reducerea membrilor. Pentru alte detalii puneti tot aici intrebari. REDUCERI DE MINIM 3% PENTRU MEMBRI SOFERII.RO Deci pentru a beneficia de reducere se pune comanda aici pe forum (se deschide topic nou) cu ce produse vreti . Se pune numele produsului, numarul de bucati si codul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comerciant Truck Shop Posted April 29, 2010 Comerciant Share Posted April 29, 2010 Un nou TRUCK SHOP in Transilvania, la Miercurea Sibiului (in deal), peste drum de Rompetrol si, RIN Hotel Restaurant Cu ocazia finalizarii autostrazii mult asteptate magazinul de la Miercurea Sibiului se inchide. Deschidem un magazin la locatia denumita Balta Verde pe Valea Oltului, la aprox. 25km de sensul giratoriu din localitatea Vestem. La aceasta locatie puteti beneficia printre altele de: parcare foarte spatioasa pentru autocamioane, paza permanenta, restaurant spatios cu un meniu diversificat si preturi foarte accesibile, terasa, spatii de cazare curate si confortabile, WI-FI, dusuri, toilette. Va asteptam. Tel: 0724054343 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Pentru 3% va faceti voi probleme pentru cine beneficiaza de reducere? Doar fatul ca acorda o reducere pentru membrii forumului nu este suficient avand in vedere ca forumul ofera publicitate gratis si non stop. Asa ca poate mai negociati ceva cand vreti sa cumparati ceva mai consistent Numai de bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gabi colegu Posted September 4, 2010 Members Share Posted September 4, 2010 Acel "3%" ar fi in cele mai multe cazuri restul de 2,3 bani , pe care nu le pot da la casa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comerciant Truck Shop Posted September 6, 2010 Comerciant Share Posted September 6, 2010 Pana azi nu am primit comenzi pe soferii.ro. Probabil ca unii proprietari nu vreau sa-si personalizeze camioanele, sau nu este momentul pentru asemenea investitii desi, soferii isi doresc foarte mult, fiind constienti ca un camion accesorizat ii reprezinta atat pe ei cat si firma la care lucreaza. Multe produse le importam de la producatori incercand in acest fel sa avem preturi rezonabile. Soferii care doresc sa achizitioneze produse mai consistent valoric, sunt rugati sa o faca pe soferii.ro dar, sa tina cont si de cheltuielile cu firmele de curierat. Se pot face comenzi pe acest site si sa se ridice marfa de la magazinele noastre fara a implica cheltuieli cu transportul. Va multumesc pentru intelegere. Drumuri bune tuturor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny v.b Posted March 1, 2011 Members Share Posted March 1, 2011 sunt client vechi , coincidenta e ca plecand de aksa spre tarile din vest pe la ruta se termina programu personalu de la magazinu de piese si mecanicii / baietii de la spalatorie au fost tot timpul amabili in schimb la restaurant fetele se mai intampla sa fie nervoase astfel servirea lasand de dorit .in rest toate bune si frumoase curatenie , in magazin se gasesc cam tot ce doreste un client .bravo lor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comerciant Truck Shop Posted March 2, 2011 Comerciant Share Posted March 2, 2011 La ce data si ora ai fost la restaurant ? Poate ai citit de pe ecuson numele ospatarului, asta ar ajuta mult. Multumesc pentru atentionare, si totodata scuze din partea conducerii pentru inconvenientul creat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny v.b Posted March 2, 2011 Members Share Posted March 2, 2011 eu de vreo 6 ani trec pe la voi , chelneritele de care vorbeam nu tot timpu aveau acel comportament Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted March 2, 2011 Author Administrators Share Posted March 2, 2011 eu de vreo 6 ani trec pe la voi , chelneritele de care vorbeam nu tot timpu aveau acel comportament Trebuie sa intelegi si tu ca mai prinzi si lumea nervoasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny v.b Posted March 2, 2011 Members Share Posted March 2, 2011 nu i bai . inteleg ca toata lumea are toane . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members arion razvan Posted June 10, 2011 Members Share Posted June 10, 2011 cine poate sa-mi expedieze o placuta cu soferii.ro ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comerciant Truck Shop Posted June 10, 2011 Comerciant Share Posted June 10, 2011 In cursul saptamanii viitoare vom primi placutele si autocolantele soferii.ro www.truck-shop.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Metic Posted July 16, 2011 Members Share Posted July 16, 2011 As vrea sa stiu ce program aveti la Miercurea Sibiului si daca aveti si acolo autocolante si placute cu soferii.ro . Multumesc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comerciant Truck Shop Posted July 19, 2011 Comerciant Share Posted July 19, 2011 De luni pana vineri, intre orele 08.00-22.00 sambata, intre orele 10.00-16.00. La Miercurea Sibiului nu avem placute si autocolante dar, se gasesc la parcarea Route 60, Ciucea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Metic Posted July 19, 2011 Members Share Posted July 19, 2011 Multumesc !! Din pacate pe acolo nu trec chiar daca merg la Cluj pentru ca merg pe Alba . Pe la Miercurea trec mai des , atat eu cat si colegii mei . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comerciant Truck Shop Posted July 20, 2011 Comerciant Share Posted July 20, 2011 Vom trimite un set, pentru tine, la Miercurea Sibiului pe sfarsitul lunii. Vreau un nr. de telefon sa te putem contacta.http://www.pieseautocamioane.ro/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=soferii&submit_search=Caut%C4%83 Drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members R_O_B_Y Posted August 4, 2011 Members Share Posted August 4, 2011 am si eu o intrebare!!! de exemplu daca am nevoie de un accesoriu de la route 60 si ma duc la magazin si ii spun la vanzator ca is membru soferii.ro pot dovedi intr-un anumit mod???pentru ca eu nu am avut posibilitatea pe drum sa intru pe net sa dau comanda pe forum...exista vreo modalitate??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted August 5, 2011 Author Administrators Share Posted August 5, 2011 am si eu o intrebare!!! de exemplu daca am nevoie de un accesoriu de la route 60 si ma duc la magazin si ii spun la vanzator ca is membru soferii.ro pot dovedi intr-un anumit mod???pentru ca eu nu am avut posibilitatea pe drum sa intru pe net sa dau comanda pe forum...exista vreo modalitate??? Numai la comanda on-line momentan. Vedeti aici www.accesoriicamioane.ro ce doriti si deschideti subiect nou cu comanda ca sa beneficiati de reducerea membrilor. Pentru alte detalii puneti tot aici intrebari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Metic Posted August 10, 2011 Members Share Posted August 10, 2011 Multumesc Truck-Shop . [ataşament şters de admin din cauza vechimii] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members prodan_dj Posted August 12, 2011 Members Share Posted August 12, 2011 Ce pret are placuta cu Soferii? Si daca a-ti putea sa imi spuneti cu tot cu transport si cand se pot achizitiona?Deoarece as dori sa ii cumpar tatalui meu:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comerciant Truck Shop Posted August 15, 2011 Comerciant Share Posted August 15, 2011 Cand trece pe la ROUTE 60 pot sa-i dau o placuta cu soferii.ro http://www.pieseautocamioane.ro/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=soferii&submit_search=Caut%C4%83 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts