Members GAlecsC Posted November 11, 2013 Members Share Posted November 11, 2013 Doresc sa deschid acest topic pentru ca am observat cat de greu se gaseste de munca si cat de greu este sa incepem. Doresc sa rog pe cei cu experienta care pot si doresc sa ia in echipaj un incepator sau pe cei care pot oferi un loc de munca unui incepator (in a conduce gabarit sau pentru comunitate), sa faca cunoscuta oferta. Rog sa lase aici detalii doar cei care ne pot oferi un ajutor celor la inceput. Iar noi incepatorii sa nu scriem aici despre noi ... putem sa dam un PM sau un telefon. Va multumesc anticipat!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Remus Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 salut colegu.eu am inceput la waberers,eu am dus-o bine,sunt multe comentarii pro si contra dar in concluzie am dus-o bine.incearca la ei ,dute cu tupeu si dupa doua -trei saptamani (depinde de tine cum te misti) ramai singur pe masina. eu it urez bafta ,sa reusesti si drumuri bune colegu.nu dispera ca ai sa reusesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coman olimpiu Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 la waberes nu mai angajeaza ancepatori am antrebat eu acum 3 zile si a zis ca nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexsofer Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 Acuma e chiar forte greu sa fii incepator nimeni nu te ia numa daca mergi cu cineva sint din oradea si eu umblu din firma in firma si cu totii dau aceeasi raspuns dute fa experienta da totus unde daca nu ma ia nimeni? Bafra colegule si daca gasesti ceva srie si noua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SSP Posted February 28, 2014 Members Share Posted February 28, 2014 Doresc sa deschid acest topic pentru ca am observat cat de greu se gaseste de munca si cat de greu este sa incepem.Doresc sa rog pe cei cu experienta care pot si doresc sa ia in echipaj un incepator sau pe cei care pot oferi un loc de munca unui incepator (in a conduce gabarit sau pentru comunitate), sa faca cunoscuta oferta. Rog sa lase aici detalii doar cei care ne pot oferi un ajutor celor la inceput. Iar noi incepatorii sa nu scriem aici despre noi ... putem sa dam un PM sau un telefon. Va multumesc anticipat!!! incearca aici : Raspundem " Incepatorilor " asteptam orice intrebare . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SSP Posted March 10, 2014 Members Share Posted March 10, 2014 Cit de curind voi afla o firma care va angaja si incepatori cum am informatiile o sa le postez aici bafta tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coman olimpiu Posted March 10, 2014 Members Share Posted March 10, 2014 si eu caut am toate atestatele si adr dar degeaba nimenea numai ia fara experienta ancepatori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Luka22 Posted March 11, 2014 Members Share Posted March 11, 2014 Cind spui incepator la ce te referi ?, nu sti sa faci manevre cu spatele ,sa agati sa desgati ,nu ai avut ocazi sa mergi deloc cu tiru ,daca tiar spune cineva ca nu-l intereseaza citi ani ai condus dar te pune la proba de parcare in rampa dat cu spatele ma rog lucruri simple tea-i descurca? la Aurora angajeaza fara experienta dar te scolarizeaza iei 2saptamini sau daca mai sti si engleza laKim Johansen in Danemarca se fac recrutari in fiecare luna in Constanta si Cluj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Adrian93 Posted March 11, 2014 Members Share Posted March 11, 2014 Si mie mi-a fost greu la inceput pana am gasit o firma acceptabila, adica eu chiar daca sunt incepator am pretentii la salar, nu vreau sa lucru pe salar de nimic sau si mai grav GRATIS .Cei care spuneti ca nu va intereseaza salarul ci doar experienta o sa vedeti pe parcurs ce greu e sa fi sofer si cate responsabilitati ai plus multe alte chestii, cei cu experienta stiu la ce ma refer. Drumuri bune va doresc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SSP Posted March 12, 2014 Members Share Posted March 12, 2014 Asa e adrian93 este o responsabilitate mare si in primii 5 anii ai de invatat de aceia cei batrni cu experienta cer respect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AlexAlexALV Posted March 17, 2014 Members Share Posted March 17, 2014 Salut colegilor! Si eu sunt incepator detin atestate ,card tahograf si pasaport...am fost de multe ori in afara cu tirul(nu ca sofer) dar recunosc ca l-am mai condus pe autostrazile din Ro. Am asteptat cu nerabdare sa obtin CE-ul...iar acum observ ca nu am incotro sa o iau. Stau cu ochii pe siturile de recrutare dar se pare ca in zadar toti cer experienta. Colegul care ma lua cu el acum este in Anglia. Nu stiu ce sa fac sunt dezamagit, daca imi puteti da vreun sfat v-as fi recunoscator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Adrian93 Posted March 22, 2014 Members Share Posted March 22, 2014 Colegu, ia telefonu si suna la toate firmele poate ai noroc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts