Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Locuri de munca ???


Postări Recomandate

  • Members

Salutare colegii am si eu o intrebare pentru voi care aveti ceva experienta pe tir si stiti ceva firme care fac angajari cu mai putine luni de experienta ?? .. oare am ceva sanse sa merg la o alta firma doar cu 5 luni de experienta pe echipaj ?? O zi buna va doresc si un an nou fericit tuturor !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca te-ai hotarat sa pornesti singur si cu experienta doar 5 luni in echipaj, eu zic ca cea mai buna optiune ar fi Waberer's la Miercurea Ciuc. Nu e o plata extraordinara, e la kilometru, ai limita de consum dar macar ai ocazia de a invata sa conduci economic, sa faci experienta singur pe cabina, se fac curse peste tot in Europa, deci poti invata multe trasee, autostrazi, nationale, am facut pauze cu multi colegi de la Waby, unii se plangeau, altii se plangeau mai putin....nimeni nu era foarte multumit dar...asa e la inceput. Un alt avantaj ar fi ca daca atingi masina sau remorca, sau orice distrugi (daca se intampla, desi nu-ti doresc) nu iti inputa tie nimic. Vorbisem cu un coleg de la Waberer's mai demult care spunea ca a reusit chiar sa se rastoarne si nu a fost acuzat de nimic. Pentru mai multe info poti citi aici viewtopic.php?f=172&t=4202&hilit=+Waberer%27s&start=1335

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

paai tu dupa 5 luni de condus un camion,tir...nu esti in stare sa faci o parcare..o intoarcere..marsarier la rampa..sau ceva de genul asta ?Nu te supara dar asa..nu o sa fii angajat niciodata...ce mare lucru un test de conducere sau niste intrebari din programul de condus....poti incerca...nu ai nimic de pierdut..poate ceva banisori..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pai am inteles ca se face ceva curs, sau ceva de genu, citeste pe acolo pe topicul ala sau intreaba colegii pe acolo vezi in ce consta probele. In rest e decizia ta....daca crezi ca locul unde esti acum e 'caldut' si inca nu te simti pregatit....mai ramai. Oricum ar fi, drumuri line in noul an!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

ok,am inteles,am interpretat eu gresit,am crezut ca nu ai nici un loc de munca si cauti...atunci..iti doresc succes si bafta la gasirea unui alt loc de munca...daca este... mai bine... pune mina si invata si engleza[mediu,scris,citit,vorbit] si dupa ce faci 1 an de zile ma contactezi..atunci te voi putea ajuta sa lucrezi undeva mult mai bine si la conditii si la bani,

sarbatori fericite pina atunci,bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Stimati colegi am si eu o mare rugaminte la toti cei care vizitati acest site :indrumati-ma si pe mine catre o firma serioasa care angajeaza soferi profesionisti fara experienta in afara tarii .Sunt o persoana serioasa foarte dispusa spre munca ,sprea invata lucruri noi ,sociabil dar am o mare temere; aceea de a nu fi inselat din cauza lipsei de experienta .orice informatie e bine venita si multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare,de cateva luni caut si eu o firma care sa angajeze soferi pe camion fara experienta,nu am gasit inca desi am incercat in in multe locuri,astazi am sunat la o firma din Sibiu care m`a acceptat la interviu,cu conditia sa vin insotit de un sofer cu experienta pt a forma un echipaj.

Daca este vreunul dinntre soferi care au experienta si vrea sa ma ajute in sensul asta as fi bucuros.

Firma se numeste Q-DOZ,iar alte amanunte nu le stiu(posibil ca altii soferi sa stie).

Multumesc.

Ionut. 0766452822

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegu Adrian93,e cat se poate de posibil sa fie asa,eu nu am nici un fel de amanunte despre ei.

Mie mi s`a parut curios ca au de foarte multa vreme anuunt de angajare,cred ca de vreo 2-3 luni,poate din cauza conditiilor nu se ocupa posturile.

Ce sa zic.....sper ca intr`un final sa gasesc si eu ceva cat de cat decent.

Multumesc pentru sfat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Imi pare rau....dar nu am momentan....Atunci am vazut in transilvania express(cotidian de brasov) anuntul si am vrut sa vad daca aplic,primesc vreun raspuns? Am primit invitatia de a merge la cluj....Daca va mai aparea in ziar voi pune numarul de telefon. Tot ce pot sa.ti ofer este adresa de e-mail la care am trimis "soferitir@trota.ro " cu mentiunea pentru ce aplici...ajutor sau titular. Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.