Members GeR 1 Posted January 7, 2014 Members Share Posted January 7, 2014 caut un coleg cu experienta din bucuresti care sa ma ajute intr-o mica problema! am gasit un loc de munca in irlanda , unde si urmeaza sa plec , si l-as ruga daca poate cumva sa ma ajute sa ne intalnim intr-o zi undeva unde sa imi explice si mie cateva chestii legate de transportul international! as vrea sa imi explice cum se parcheaza cu spatele poate chiar ma lasa sa fac o manevra pentru ca voi da o mica proba de lucru acolo si eu nu am lucrat pe cap tractor cu semiremorca ! va multumesc si promit ca voi fi recunoscator celui care ma va ajuta ! va las nr meu te tel 0746707344 Quote Link to post Share on other sites
Members floryn 0 Posted February 3, 2014 Members Share Posted February 3, 2014 tu la scoala ce ai invatat?vorbeste cu un instructor ptr c,c+e si te poate ajuta mai mult ca sigur Quote Link to post Share on other sites
Members UNHleaSHD 17 Posted February 3, 2014 Members Share Posted February 3, 2014 SCoala de soferi se face pe camion+remorca, nu pe cap+semi. Si ce treaba are instructorul cu transportul international? Mai si gandeste inainte sa scrii. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts