Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Exista vreun coleg multumit?


cabbie99

Postări Recomandate

  • Members

Salutari colegi,din ceea ce am citit pe forum pana acum aproape 85% dintre "subiecti" sunt nemultumiti de varii motive:lipsa curse,stat prea mult pe cabina,dispeceri caposi,neplata salariilor la timp..etc.Am dori sa stim daca printre noi sunt si colegi multumiti.Si daca sunt sa ne impartaseasca si noua opinia lor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Eu sunt unul din cei multumiti..dar pentru a fi multumit nu trebuie sa fii de duzina..sau de umplutura cum gindesc eu...trebuie sa stii lucrurile normale ale profesiei noastre,gen regulament,program..in plus nu accept nici un rabat de la meseria mea...trebuie sa mai stii si o limba straina....si uite asa cu toate astea ajungi sa fii platit corect,la timp si la un salariu acceptabil la nivel european. Asa ca daca vreti sa fiti platiti corespunzator si voi trebuie sa fiti ...corespunzatori..si atunci veti vedea ca plata e diferita,la valoarea normala a meseriei noastre

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu pot sa confirma asta, sunt foarte multumit! 14 ani de zile am fost folosit, umilit, muncit,tot ce vreti voi , dar numai tratat ca om sau sofer.....nu, la o firma de transport ce efectua linie din constanta spre UE si retur, cu o bonificatie mica in comparatie cu munca prestata ( SI ACEST LUCRU SE INTAMPLA CHIAR SI IN ACESTE CLIPE CU MULTI DIN COLEGII NOSTRI), dar nevoile si supararile din familie ma faceau sa inghit si sa tac sa trec peste toate , avand copii mici si mari greutati.

EEEEEE, dar este si un Dumnezeu sus si nu doarme. Aiesit soarele si pe strada mea! Am renuntat intr-un final sa mai colaborez cu aceasta firma si mai cu 'frica 'mai cu 'curaj' intr-o zi am depus cererea de demisie si ....LIBER.

Chiar m-am simtit bine, usurat si .....nu stiu sa explic senzatia, dar chiar a fost ...de libertate.

Dupa o asteptare de 2 luni, am gasit de munca pe o dubita de 3,5 tone. La inceput intelegerea a fost de 15 mil pe luna + 35 lei diurna pe zi. Azi lucrez la aceeasi firma ,tot pe o dubita, de luni pana vineri , pe suma de 35mil si sambata si duminica liber!

Ce pot sa-mi doresc mai mult? Reparatii in service, autoband-autoband, respect, banii la 2 saptamani fara nici o problema!,decontare de 100 lei de carburant la masina proprie pentru naveta,de sarbatori .... suntem o familie,cadouri,distractie,petreceri.

Multumesc inca o data lui Dumnezeu si sanatate multa sefului meu si familiei lui!

P.S. poate ca si seriozitatea, corectitudinea aici isi spun cuvantul....DE CE? mai tarziu am aflat ca actualul sef a cerut referinte la fostul meu loc de munca( de 14 ani), nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca fostului meu sef chiar ia parut rau ca am plecat si numai cuvinte de lauda la adresa mea!

VA DORESC DRUMURI BUNE SI SANATATE! B.MARIUS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

eeee cum stim daca suntem multumiti ?? Singura multumire este :salariu daca e mic = nemultumit daca e mare esti multumit , domnilor trezitiva firmele cauta profit nu multumirea sau linistea sufletului soferilor ,, Desteaptate Romane..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

.... gresit......,multumit are legatura cu conditiile de salarizare in primul rind..apoi cu conditiile de munca...cum esti tratat in firma...Si atunci multumit inseamna [adunind toate astea] un loc de munca unde esti platit corespunzator,unde ai conditii si esti tratat ca atare...In opinia mea ca o firma sa scoata profit trebuie sa acorde si salariatilor beneficii,sa aive conditii bune pentru ei..Stiu ca sunt foarte putine firme care fac asta..dar asta se datoreaza noua in primul rind....ai observat si tu ca la orice conditii rele oferite de o firma apar soferi romani interesati...avem gindirea cu ''completatul'' si atunci...noi suntem de vina...dar nu vreau sa continui pentru ca risc sa devin offtopic..ma abtin de la restul..dar le stii si tu foarte bine..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.