Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

fostul meu "profesor" care m-a initiat in ale soferiei pe mtma 40 to a muncit la Arabesque si a spus ca e un fel de distributie cu camionul/tirul. zeci poate sute de foi, facturi pentru fiecare surub etc..si te cam termina nervos distributia. Ramane o firma puternica, desi foarte multe utilaje stau in curtea firmei de pe centura Galati. Din ce stiu, incepatori nu am auzit sa angajeze.

Toate cele bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...
  • Members

salutare colegi, tatal meu a lucrat la arabesque pana acum 1 an si ceva, program depinde de traseu care il ai daca ai cum a a avut taicameu craiova-pitesti-rucar si inapoi craiova va trebuii sa pleci la 5 si ceva dimineata ca sa fii la 8 la prima descarcare si dupaia tot asa, si faci distributie de iti sar capacele. Soferii de la arabesque cei drept merg cu 70km/h din cauza cosumului plus ca seara cand ajungi la firma trebuie sa stai sa asisti la incarcare ca dupaia sa asiguri marfa si poti pleca si la 12 noaptea, si dimineata o iei de la capat cam asta stiu eu.Si eu am vrut sa ma duc la ei sa ma angajez ca seful de coloana e prieten cu taicameu dar m-am lasat pagubas.Nu angajeaza incepatori doar daca cunosti pe cineva pe acolo ai sanse ca incepator.

Va salut si drumuri bune sa aveti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • Members

colegii care vor sa se angajeze la ARABESQUE firma de >:D va sugerez sa va lasati pagubasi,daca nu aveti experienta ca sofer este buna, ca se invata meserie dar cei cu mai multa experienta va sugerez sa fugiti cit va tin picioarele pentru ca vi se trage banii pt materialele care se distrug involuntar si pentru consum de motorina.

zilele in care stati la incarcat nu sinteti renumerati nici macar regia care ar trebui legal. sinteti obligati si sa asistati de la 7dimineata pina la 23 la incarcat si aranjata marfa de voi.masinile n-au mai vazut un servis de cind e lumea :-o ,in cel mai fericit caz veti pleca cu 17 descarcari si facturi o tona ,munca depusa la aceasta firma este foarte mare comparativ cu salaru 1500 ron.

Salarizare :brut 1000 ron ,net 800ron in functie de tonaju masini pe care veti lucra aveti dupa cum urmeaza :masina de 25 t 10 ron descarcarea,12 t 7,5 ron descarcarea ,3,5 t 5 ron descarcarea, si 10 bani la km.

sinteti platiti la NORMA veti lua numai pe descarcari bani salaru net nu se aplica.

ACEASTA FIRMA ESTE ARABESQUE FILIALA TIMISOARA .MULTE MINCIUNI SI FAPTE PUTINE.

VA DORESC DRUMURI BUNE SI SA NE AUZIM CU BINE.

~x(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.