Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

salut colegi, eu am lucrat la ekol o luna, sunt niste JIGODII, nu se tine cont de program de restricti de nimik, la hepenheim sunt numai turci, romani trag remorcile din terminal pt turci, toata ziua esti in asteptare si seara te trim dupa vagoane, nu poti sa iti faci pauza linistit pt k te trezesc, ba sa-ti muti masina ba sa te duci dupa vagoane, ba sa te duci sa incarci si etc

adunat(din bucati) poate faci 9 ore de somn pe zi, dar cand dormi cate 2-3 ore ala nu e somn, cand am plecat de acolo am plecat pt ca un coleg nu avrut sa plece dupa vagon pt k nu mai avea program si a venit u pui de sef turc si ia dat 2 palme si ia luat cheile de la masina si ia zis sa plece, unde sa plece k era intro tara straina fara bani fara nimik, unde pleci? si atunci am sarit 9 soferi cu cheile si eu personal am sunat la ambasada si atunci sau speriat, ne-au lasat in camioane pana a 2 zi cand ne-au luat bilete la eurolines, iar 7-8 saptamani afara e vrajeala se sta cate 10-12, iar acasa nu stai 10 zile stai max 5-6 zile, nu ai tel de serviciu,se dau 2 mese la zi dai din orez, paste si legume nu te scoate, dusul este vai de mama lui,apa e calie si o mizerie infecta si in sala de mese si la baie, app apa aia calie o gasesti din cand in cand si treb sa iti faci dus in max 5 min, k dupa faci cu apa rece si e un singur dus la 100 si ceva de soferi, dak cnv de la ekol contesta asta, spunetile k ati aflat de la Miri ionut, iar lui mandanac, spunetii simplu scotzianu, ma cunoaste de cand era sofer la dumagas, pt k el a fost sofer si cu toate astea, k se lauda k suntem prieteni( apropo cunoaste de peste 5 ani, am lucrat impreuna peste 3 ani k sofer) si tot na cont. mandanac e un om fara obraz.la bucuresti ti se promite marea cu sarea, dar cand ajungi in germania situatie e cu totu alta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Ionute cum te-a pacalit Mandanac sa lucrezi la ekol ma? sharpe sunt, lucrez la o firma pe belgia acum, am stat pina in ianuarie 2013 la dumagas. se imputise treaba de tot, acum sunt in belgia la constant bonivers. 60 € pe zi. cauta-ma poate te iau aici. bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
EKOL... Asta, parca-i firma turceasca, sau ma insel?...

da colegu e firma reprezentata de un turc ..,chiar eu am vb acum aproximativ un an cu el

nu platesc deloc bine tinand cont ca firma se afla in germania unde se spune ca e locomotiva europei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

cum vine asta sa-i dea 2 palme si sa ii ia cheile? chiar asa de prosti sunteti mai oamenilor? cum sa fii atat de curva incat sa te injosesti in asa hal? il bateam de-l lua cu targa de jos. dupa ce am citit aici imi vine sa ma sui maine in masina si sa ii rup capu la mandanac ala si la toti turcaletii ce-i gasesc prin curtea aia. oricum eu nu vreau sa jignesc nici un confrate dar ce e in capul vostru cand va duceti sa munciti pentru turci? imi vine sa sparg calculatorul asta cand vad ca romanii nu mai au nici un pic de onoare, mandrie si respect pentru ei insasi. am ajuns o natie de 2 lei. cum sa pleci sa lucrezi pe comunitate pentru 1050 euro pe luna? si mai sunt si tot felul de dubiosi care intreaba tot timpul "ANGAJEAZA SI INCEPATORI?" cititi topicul innainte innapoiatilor ca au zis din prima pagina ca nu. si chiar incepator sa fii nu e normal sa te duci sa muncesti la turcalete pe 1050, ca din cauza voastra restul colegilor au de suferit. vai de capul nostru de romani prosti.

de foarte mult timp nu am fost asa de nervos si suparat, imi cer scuze daca sa simtit cineva jignit, dar tot nu editez. sper ca si mesajul in urma citirii de catre vre-un admin sa ramana asa. poate citind acest mesaj unii dintre noi se vor destepta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...
  • Moderators

ai mai multe subiecte pe aceasta tema...de exemplu

viewtopic.php?f=172&t=10992&p=82570&hilit=ekol#p82570

sau acesta......

viewtopic.php?f=172&t=9060&p=82990&hilit=ekol#p82990

In concluzie..inainte de a deschide un subiect te rog sa folosesti functia cautare...daca nu exista subiect pe tema dorita de tine poti deschide un subiect la rubrica dorita.

reunit subiectele pe tema ekol ca sa nu mai fie probleme

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...
  • Members

am gasit un anunt pentru angajari soferi pentru  comunitate de la ekol romania,1950 euro pe luna.daca stie cineva informatii despre ei sa ma ajute,va rog.mai prin vara am descarcat marfuri langa depozitul lor la km 23 pe A1 si aveau si atunci anunt pe usa ca angajau soferi pe 1600 euro pe luna asa ca nu am intrebat.nu suna bine,nu?

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.