Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Firma italiana  DONATI trasporti RAVENNA (cisterne lichide chimice) angajeaza soferi romani

Se lucreaza pe extern, este necesar ADRul,  si cunostinta minime de italiana, majoritatea camioanelor sau chiar toate sunt Scania  (proaspete), care le-am observat prin Italia, la  sediu nu era nici o masina, toate erau in lucru.

Din spusele unui coleg care lucreaza la ei se cistiga minim 2000 EU.

In fata  curtii erau vreo 20 autoturisme, dintre care 15 erau cu numere de RO, banuiesc ca erau masinile soferilor plecati in curse.

Se da  o proba simpla: Au o SCANIE veche (din vremea tineretii lui CEAUSESCU) cutie mecanica.

Proba e urmatoarea: Dupa ce stergi colbul de pe bord ca sa vezi indicatoarele, pornesti motorul, in timp ce pompeaza aerul, dispare ceata de fum din timpul startului, daca ai gasit o viteza din cutia (plina de zgomot si bocanituri), pornesti de la sediu/parcare spre o parcare vecina(250m), cuplezi o cisterna, faci un cerc prin parcare, pui cisterna la loc, decuplezi si cu capul tractor  mergi la loc si o pui de unde ai pornit. Mi se pare ca acest cap tractor il folosesc DOAR p/u proba.

Dupa care mergi la sediu si discuti toate intrebarile.

Din cite am inteles de la ei, camioanele sunt cu numere de Italia, insa te angajeaza la o firma din Arad sau Oradea (nu am retinut), deci salariul oficial il primesti minim pe RO.

Care este interesat...

DONATI TRASPORTI SRL

via Canala, 93 - 48100 Ravenna - Italia

Contatti:

Telefono Sede: +39 0544 461112 (6 linee)

Ufficio Estero: +39 0544 509309

Ufficio Amministrazione: +39 0544 467819 (2 linee)

Ufficio Fatturazione: +39 0544 504102 (3 linee)

Ufficio Personale: +39 0544 504101

Fax: +39 0544 461093

Mails:

donati@donatitrasporti.com

amministrazione@donatitrasporti.com

traffico@donatitrasporti.com

qualita@donatitrasporti.com

direzione@donatitrasporti.com

Come raggiungerci:

Provenendo dall’autostrada A14 proseguire fino all’incrocio con la SS 16. Prendere direzione Ferrara e girare alla prima possibilità a sinistra sulla Via Canala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare.

Am sunat eu azi la ei atat la sediul din Italia cat si la cel din Romania. Cei din Italia mi-au spus ca momentan nu au nevoie de soferi iar cei din Romania sa trimit copii dupa acte prin fax la nr din Italia. Acum nu stiu ce sa mai cred. Dar oricum cei la inceput de drum (cum sunt si eu) nu cred ca au vreo sansa, cel putin asa mi-a lasat de inteles tipa din Romania cu care am vorbit.

Drum bun la toti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Din spusele colegului care lucreaza la ei, cei 2000 euro se platesc p/u inceput( pina gasesti locurile de incarcare/descarcare) s-ar putea sa nu incapi in programul stabilit, dar dupa ce inveti rutele, salariul sare peste 2000 eu. Despre program... trebuie sa se respecte, caci sunt cu card. De obicei cind vb cu un coleg despre lucru, in primul rind iti zice despre salariu si despre program, asta nu mi-a zis nimik de rau, ba din contra, a zis ca e multumit.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Trimiteti CVuri in limba italiana, poate aveti noroc, oricum nu va costa mult.  Eu am asteptat cam 2 saptamini pina m'au chemat. Se mai intimpla cind pleaca cineva acasa, cineva gaseste un lucru mai bun si atunci se elibereaza cite un loc......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Moderators

sa nu va para rau de Donati..a fost odata bine, dar ca de obicei unde sunt multi romani(mai ales la conducere) se impurte treaba..cei care tranzitati sau faceti italie o sa i gasiti mai ales spre brenero stau si asteapta orele "alea" can pot "ocoli" cantarul de la worgl.

nu se prea lucreaza in program, nu prea se mai plateste ti se imputa multe...

Repet nu vb in cunostinta de cauza ci doar va zic ce mi au spus cei angajati la ei cu care m am intalnit prin parcari

Sa aveti Drumuri line

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am sunat si eu in italia si le-am trimis actele prin e mail! apoi mi -au dat un nr de tel din Oradea unde se face angajarea si mi sa zis asa! stai 2-3 -4 saptamani in echipaj pana inveti ,incarcari ,descarcari sasmd ! salariu 35 de euro pe zi cat timp stai in doi apoi 50 euro pe zi in primul an 55 in al doi-lea daca il mai prinzi ! oricum mi se pare cam putin cu ADR pe cisterna ! si de transport pana in Italia nu-i intereseaza cu ce te deplasezi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • Members

          Dragi colegi, pt.cei care santeti sa lucrati la Donatiro srl,sa stiti ca tot ce a fost bun s-a terminat.Au inceput sa bage mana in buzunarul soferilor fara nici un motiv,adica te "face" la bani.Vorbesc din proprie experienta,asa ca ar fi ideal sa va cautati de lucru in alta parte.Vreau  sa mentionez ca din toti angajatii n-au scapat nici unul "nerezolvat" la buzunar,mai mult sau mai putin,asta in functie de caracterul fiecaruia.

            Sarbatori fericite si Drumuri bune!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • Members

salut,mi-am depus eu CV la ei colegu si mau sunat,, mia zis ca salariu pe tara minimu p economie si 50e pe zi stai max 3luni plecat iar de transport am uitat sa intreb, te da cu cineva de inceput 2,3 saptaminisi primesti 35e pe zi +salariu.pe 17,18,19 luna aprilie treb sa te duci la oradea[daca esti acceptat] ca se fac niste cursuri gratuite ca fara ele nu te angajaza si dai si proba cu camionu totodata,trb sa ai bani de drum si de mincare ,cazarea tio ofera ei gratis,asa zic.dupa care te suna ei cind au nevoie,Mia zis ca ei se ocupa si cu plasare de soferi la alte firme,nu angajaza incepatori,treb sa stii un pic de italiana,sunt cisterne se cara numai ADR benzina si motorina,cred ca este cam putin avind in vedere caci cari ADR.Mie unu nu mia convenit timpu de lucru deoarece miau zis colegi ca te tin mult mai mult pe comunitate,avind in vedere ca este firma italiana stiti cum e cu plecatu acasa,mau sunat si anu trecut atunci plateau 60 pe zi ,cit au taiat intrun an?dr bune si numai bine la toata lumea......................

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...
  • Members

Buna ziua,ma intereseaza daca stie cineva si daca ati auzit de firma asta de transport donatello din Oradea.daca este serioasa adica cum plateste,daca se respecta ceea ce spun ei si orice informatie despre ei.am fost sunat de ei de 2 ori dar sunt foarte scumpi la detalii.si mi-au venit un pic de dubii.ei spun ca au nevoie de adr si limba italiana,desi ei fac mai mult spania din spusele lor,si ca iau incepatori dar sa merg la oradea la o selectie la sfarsitul saptamanii,si eu sunt din tulcea si el a zis ca mai cauta din aceasta zona si sa venim cu o masina pana acolo mai multi,ca ei au si un motel sau pensiune unde sa ne cazeze.mi se pare cam ciudat ca cineva sa te sune de ateva ori insistent.poate fi o mare teapa,nu stiu daca cunoasteti cineva sau ati auzit de donatello ,poate nici nu exista,va rog sa imi scrieti fie in privat sau aici.va multumesc mult .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.