Administrators CALIN Posted April 15, 2009 Administrators Share Posted April 15, 2009 Care credeti ca ar fi motivul? INCIDENTE STRADALE Camion Cessalto 08\08\08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 dupa parerea mea a adormit la volan, dar oricum accident foarte nasol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Timishan Posted July 19, 2009 Members Share Posted July 19, 2009 Nasol rau de tot !.Saracu` ala cu furgoneta, era sa-l agate bine de tot si pe el.Bine ca s-a rasturnat macar si n-a incaput sub camion.Cand este cu flacari, este si mai rau un accident, pentru ca eventualii supravietuitori au sanse reduse mai mult sa scape, iar cei de pe margine nu se baga sa dea o mana de ajutor in flacari.Mai ales nu la asa flacari, ca n-au efect stingatoarele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted August 21, 2009 Members Share Posted August 21, 2009 Scria un coleg de-al nostru pe alta pagina a forumului ( acest videoclip l-am pus si eu in alta parte) k e posibil sa fi avut o explozie de pneu, fiindca prea brusc merge camionul sprestanga si tind sa-i dau dreptate.Ar mai fi totusi ceva...popate a adormit si s-a lasat pe volan mai mult si l-a miscat spre stanga.cine stie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members palm Posted August 21, 2009 Members Share Posted August 21, 2009 Scria un coleg de-al nostru pe alta pagina a forumului ( acest videoclip l-am pus si eu in alta parte) k e posibil sa fi avut o explozie de pneu, fiindca prea brusc merge camionul sprestanga si tind sa-i dau dreptate.Ar mai fi totusi ceva...popate a adormit si s-a lasat pe volan mai mult si l-a miscat spre stanga.cine stie... Nu pe alt forum, ci aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted August 21, 2009 Members Share Posted August 21, 2009 Ups, am vrut sa scriu pe alta pagina a forumului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts