Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Ma numesc Cristian C.C.,sant in litigiu de munca cu aceasta societate de transport datorita neplatii drepturilor salariale si ale diurnei pe parte din perioada cat am fost angajat al societatii.(in realitate kilometri efectuati,asta este alta tema)

Pe aceasta cale,caut o persoana care a lucrat la societatea mai sus mentionata pentru a depune marturie in instanta referitor la cum se desfasura activitatea ( program de lucru,trasee,stare tenica a autocamioanelor,incasare drepturi salariale)

Aduc la cunostinta ca am toate fotocopiile,ce au rezultat in urma activitatii mele,ce pot face dovada situatiei in care ma aflu(litigiu de munca).Ma refer la copii disc tahograf,desfasurator activitate card tahograf,copii CMR,ordine imbarcare tren tranzit CH Novara IT - Freiburg GE,bilete autocar deplasare tur/retur pentru preluarea autocamionului.Din toata ecuatia asta,singurul lucru care ar lipsi(nu este imprescindibil) este declaratia a cel putin unei persoane pentru a intari cele declarate de mine .

Fac acest apel cu convingerea ca nu sant singurul in aceasta situatie,fapt confirmat si in raspunsurile celor de la ITM Dolj.

Fara mai multe,in acest moment....salut politicos

P.S. Aceasta nu este o acuza,este incercarea de a gasi un martor.Acuzatii,probe,depozitii la Tribunalul Dolj

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Acum, dupa ce au trecut cateva luni de cand a luat sfarsit colaborarea intre parti ,administratorul motiveaza ca are un dosar de dauna.Pana acum cateva saptamani motivatia angajatorului era "nu am bani",iar acum vine cu aceasta motivatie;motivatie care se poate citi de la o posta "ca e cusuta cu ata foarte alba".

In alta ordine de idei,de ce dupa atata timp se aduce in discutie aceasta "dauna"? ;cand eu am predat acel camion la Novara,incarcat in zona Ravena,am preluat celalat camion si am mai continuat 1 (una) luna activitatea in cadrul societatii.Va amintesc ca nici un moment nu s-a adus la cunostinta ceva cu privire la acest incident. Ba mai mult,la incheierea fiecarei curse imi era solicitat CMR-ul,via fax,pentru ca plata curselor se facea la 7 zile de la primire.

Acum de...s-a udat poate sacul de alune,asa cum spune administratorul,dar vreti sa-mi amintesc ca v-am adus la cunostinta ca usile nu etansau si nu am vut sa plec in conditiile astea?sau poate cumva faceti toate lucrurile astea murdare din cauza faptului ca nu am continuat sa lucrez in acele conditii? si imi amintesc ca primii bani, si anume apx. 500 euro, au fost virati in contul meu dupa 1 luna si 3 saptamani de munca?sau sa imi amintesc ca am tras de remorca cu 24 si 25 tone fara frane?(pentru asta sant dovezi video).Vi se pare corect???

Imi amintesc de asemenea ca si in momentul cand am plecat totul era bine,urma doar sa mai primesc drepturile banesti?

O fi bine?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Multumesc frumos de incurajari.Nu am alternativa,decat intanta,de moment.Cu siguranta trebuie facut ceva in privinta asa zisilor "angajatori".

Cu aceeasi siguranta ,pot afirma ca, intr-o zi o sa regrete marsavia ce au facut cu mine.Sant convins ,de altfel ,ca nu sant primul tratat de aceasta maniera de "domnii" angajatori.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.