Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Poze cu "gropile" din infrastructura Romaniei

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Guest Anonymous

Bai baieti, voi aveti un fetis pentru poze sau asta e un forum de pozari?

Eu m-am gandit ca deschideti aceasta sectiune ca o atentionare pentru cei interesati de starea drumurilor dar vad ca voi a-ti transformat-o intr-o expozitie de arta...

Pacat...chiar imi pare rau sa vad ce directie descendenta a apucat acest forum in conditiile in care era mare nevoie in lumea asta a camionagiilor de un mijloc de comunicare, socializare, informare s.a.m.d.

Daca voi credeti ca nu este important ce citesc oamenii pe aici, ci doar ce vad in poze, va zic ca va inselati...

Pacat...

• Members

Noi aratam si gropile , sa nu spuna astia de la drumuri si poduri ca mintim  ;D. Facand pozele gropilor, poate se simte careva si se si astupa ;).Pe langa socializarea soferilor , pe acest forum este loc si pentru informare, delectare, relaxare, etc.

• Moderators

Din momentul cand intri in Romania, cel putin prin vama Bors, intalnesti cratere.

Eu am zis ca sigur au cazut ceva meteoriti sau bombe ratacite din Irak, Afganistan sau poate mai intarziate din Serbia.

Colegii au insistat sa ma convinga de faptul ca-s doar banale gropi datorate indolentei.

Nici acum nu-mi vine sa cred ca e asa. La cat sunt de mari amenzile pentru neplata taxei de drum nu cred ca ar fi cineva atat de indolent incat sa nu puna cateva roabe de bitum cu pietris in acele vagauni.      Sau sa cred ......?  :-\

Ma bucur in schimb ca avem cantare noi.  La un punct de trecere a frontierei care, cel putin teoretic va disparea in curand.  Sau iar ma insel ......? ::)