Members Razvan(GRSu) Posted March 27, 2010 Members Share Posted March 27, 2010 Se pare ca am onoarea sa deschid acest subiect ! Cateva gropi prinse pe o portiune de 500 m in Ploiesti ,zona Nord: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 27, 2010 VIP Share Posted March 27, 2010 Mai Razvan alea nu sunt gropi,ala ii un traseu de Dakar. ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted March 27, 2010 Author Members Share Posted March 27, 2010 Aste sunt "pistol cu apa" pe langa alea de pe DN1B ,e una de vreo 6 -7 m lungime si multe altele. O sa revin cu poze ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Bai baieti, voi aveti un fetis pentru poze sau asta e un forum de pozari? Eu m-am gandit ca deschideti aceasta sectiune ca o atentionare pentru cei interesati de starea drumurilor dar vad ca voi a-ti transformat-o intr-o expozitie de arta... Pacat...chiar imi pare rau sa vad ce directie descendenta a apucat acest forum in conditiile in care era mare nevoie in lumea asta a camionagiilor de un mijloc de comunicare, socializare, informare s.a.m.d. Daca voi credeti ca nu este important ce citesc oamenii pe aici, ci doar ce vad in poze, va zic ca va inselati... Pacat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted April 6, 2010 Author Members Share Posted April 6, 2010 Bine "BAI" domnule ,cum ai vrea tu sa arate aceasta sectiune ? Crezi ca ar fi de ajuns sa spui doar : In Ploiesti sunt gropi,ocoliti-le ! Nu iti convine nu citii topicul si gata, vad ca tot vrei sa incurci lumea pe aici ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted April 12, 2010 Members Share Posted April 12, 2010 Noi aratam si gropile , sa nu spuna astia de la drumuri si poduri ca mintim . Facand pozele gropilor, poate se simte careva si se si astupa .Pe langa socializarea soferilor , pe acest forum este loc si pentru informare, delectare, relaxare, etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators sxn Posted April 12, 2010 Moderators Share Posted April 12, 2010 Din momentul cand intri in Romania, cel putin prin vama Bors, intalnesti cratere. Eu am zis ca sigur au cazut ceva meteoriti sau bombe ratacite din Irak, Afganistan sau poate mai intarziate din Serbia. Colegii au insistat sa ma convinga de faptul ca-s doar banale gropi datorate indolentei. Nici acum nu-mi vine sa cred ca e asa. La cat sunt de mari amenzile pentru neplata taxei de drum nu cred ca ar fi cineva atat de indolent incat sa nu puna cateva roabe de bitum cu pietris in acele vagauni. Sau sa cred ......? \ Ma bucur in schimb ca avem cantare noi. La un punct de trecere a frontierei care, cel putin teoretic va disparea in curand. Sau iar ma insel ......? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted April 13, 2010 Administrators Share Posted April 13, 2010 SXN vezi ca ma superi cand zici ca nu iti plac prapastiile din vama Bors care e aproape de mine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted April 15, 2010 Author Members Share Posted April 15, 2010 Adevarate capcane pe DN1B !Au "ras" pentru a astupa gropile de vinerea trecuta ,se pare ca au uitat de el ,acum cand a plouat .......ghinion pentru cei ce nu cunosc drumul ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts