Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Anunt important pentru colegii din Iasi(si nu numai)


rudyrudy

Postări Recomandate

  • Members

La policlinica CFR Iasi analizele pentru siguranta circulatiei se fac doar cu programare si maxim 15 persoane pe zi.

Astazi (17.02.2014) aveau locuri disponibile abia pe 5 martie 2014 asa ca trebuie sa va interesati din timp si sa va programati.

Maine am sa revin cu numarul de telefon unde se poate face programrea.

Nu stiu exact daca doar la Iasi se procedeaza asa dar din cate am inteles exista o noua lege si e posibil sa se aplice aceeasi regula in toata tara

Pretul fisei medicale este de 200 lei

telefon pentru programari 0232 410854(Triaj Ambulatoriu)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 7 months later...
  • Members

Stimati colegi,

Cei care doresc avize tip siguranta circulatiei din Dolj ,va recomand Centrul Medical Helios Medica din Craiova,str.Paltinis,nr 1.

Sunt foarte prompti si seriosi.M-au rezolvat in 24 de ore si nu a trebuit sa stau foarte mult la coada,deorece o domnisoara s-a ocupat in permanenta sa ne duca in fiecare cabinet.Daca doriti ,acesta e numarul de telefon unde va puteti face programari 0732.406 .228 .Va repet, eu am fost foarte multumit de serviciile oferite,asa ca sper ca si voi veti fi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Colegii din iasi care vor fisa medicala am auzit ca mai face o clinica Angel med se numeste si e avizata de ministerul transporturilor...am sa ma duc si eu la ei....Daca a fost cineva si poate sa ne dea mai multe informatii? numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members
La ‎20‎.‎11‎.‎2014 la 18:36, yan29 a spus:

Colegii din iasi care vor fisa medicala am auzit ca mai face o clinica Angel med se numeste si e avizata de ministerul transporturilor...am sa ma duc si eu la ei....Daca a fost cineva si poate sa ne dea mai multe informatii? numai bine.

Salut, a fost cineva la ei? cat costa si cat durează?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Moderators

e vorba de 2 clinici intradevar..dar ma repet..la prima clinica ai pus o intrebare acum 2 ani...sa inteleg ca ai facut acolo o fisa medicala si acum..dupa 2 ani vrei sa mai faci o alta fisa la o alta clinica...sau nu ai facut fisa acum 2 ani si repeti intrebarea...acum ai inteles comentariul meu..??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Fisa medicala pentru șoferii profesioniști se face anual, dar poate pentru o perioada nu mai lucrezi si nu este necesar sa o reînnoiești (motive financiare), si dat fiind ca ești din București, unde aveți mai multe clinici acceptate de MT, la Iasi a fost o perioada când nu se făceau analize decât la spitalul CFR , si doar 15 persoane /zi, ajunseseră programările la analize sa se facă la mai mult de 1 luna așteptare.

Răspunsul unui coleg de forum care vrea sa dea un ajutor ar trebui sa fie de forma:

http://mt.gov.ro/web14/documente/domenii/medical/localitate.xls

http://www.angelmed.ro/fise-permise-auto.html

Dar așteptam un răspuns de la Yan29 sau oricine altcineva care a fost la Angelmed referitor la tarif si durata analizelor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Moderators

si totusi...Majoritatea firmelor care fac angajare pe Romania, doresc in mod expres ca siguranta circulatiei sa fie facuta DOAR la Spitalele CFR..Am facut la Vaslui,la Pascani,Cluj,policlinici/spitale avizate de catre MT si totusi cand am prezentat actele la angajare le-au refuzat pentru ca avizul "apt/inapt" nu era de la cfr..In ultimii 5 ani am preferatsa lucrez afara cu rezidenta/contracte pe tara respectiva,tocmai pentru ca sistemul este foarte simplu,se da o declaratie pe propria raspundere ca nu suferi de boli cronice,si,in unele tari ti se cere si un consult la medicul de la clinica de care apartii.Am incercat de vreo 2 luni(de cand am revenit in tara) sa lucrez "pe Romania" cum se zice si binenteles ca la examenul de la unul din spitalele cfr(l-am facut in municipiul in care avea sediul firma respectiva) la sange ,la analize au fost probleme..Am intrebat si eu..Cati soferi sunt perfect sanatosi,dat fiind faptul ca nu reusim sa tinem o dieta sanatoasa,pauze de masa la ore fixe sau/si ultima masa sa fie cel tarziu la ora 19.00?Am cerut si platit(din nou) un consult gen faster la interne(de obicei medicul de la interne este seful sau specialistul care interpreteaza rezultatul analizelor si da avizul),unde la final,avand totul ok(sper) mi -au dat avizul pentru 6 luni dar cu revenire!(nu la un an!)

Sper ca nu am fost in afara subiectului,am vrut si vreau sa subliniez ca in Romania exista o oarecare "dictatura" si in sistemul medical!

P.S. Acum 5 ani la ultimul consult la spitalul CFR iasi au iesit la analize sange trombocite prea mari.Nu am inteles ce inseamna si am rugat-o sa-mi explice..."In caz de accident sangerez pana mori"..Pai daca se merge pe premiza ca oricum ai sa faci accident si de aici restul...Ca sa numai zic ca diagnosticul a fost unul naucitor pentru mine: Aveti trombocite in numar periculos de mare.globulele XXXX (numai retin exact care rosii sau albe) sunt in numar foooarte mare si diagnosticul..Cancer respectiv Leucemie! numai intru in polemici cate analize si cate spitale/policlinici am cutreierat si cate mii de euro am platit pentru un rezultat clar.

Sa aveti Drumuri line

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Am fost la Angel med Iasi si am făcut analize pentru siguranța circulației, m-a costat 200lei, la fel este prețul si la Spitalul CFR doar ca nu a funcționat telefonul pentru programări când am avut nevoie, pentru psihologic sunt mai multe clinici, unde am fost m-a costat 65lei. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...
  • Members

La nivelul orasului Iasi tot doar spitalul CFR si clinica AngelMed Iasi se ocupa cu analizele medicale pentru soferii profesionisti?

 

Lista prezenta pe Directia de Sanatate Publica Iasi la sectiunea "Furnizori autorizati avizare fise medicale si permise auto" se aplica si soferilor profesionisti?

 

" Unitatile de asistenta medicala autorizate pentru examinarea ambulatorie a candidatilor la obtinerea permisului de conducere si a conducatorilor de autovehiculele sau tramvaie, conform prevederilor Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1159 din 2010, actualizat la data de 31.10.2014 ":

Link: http://dspiasi.ro/wp-content/uploads/2015/12/20141030-evidenta_unitati_autorizate_permis_auto_iasi.pdf

Editat de Intrebator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.