Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

VT880 lovește din nou...


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous

Aș vrea să știu de ce v-ați permis să-mi suspendați contul pentru: ''jignirea unui user pe alt site''? De unde și până cum vă permiteți așa ceva?

Ce dovadă aveți că EU am postat ceva?

Pagina de facebook, constituită ca și grupul șoferii.ro nu vă aparține, nu aveți nici un drept acolo și mai mult, în afară de nume nu are nici o legătură cu forumul șoferii.ro... care dealtfel are propria pagină pe facebook. De unde și până unde vă permiteți asemenea acțiuni domnule Alin Dumitrache? Este a doua oară când nu vă mai vedeți lungul nasului, să nu uităm că mi-ați mai suspendat odată contul pentru că un prieten ''grețos'' de-al dvs. v-a trezit dimineața la ora 4:00.

Până unde poate merge tupeul ăsta jegos al dvs.... stau și mă întreb și eu. Tot timpul am fost judecat/atacat și jignit din cauză că, vezi-doamne, sunt impertinent, mă bag în seamă aiurea sau că sunt prea direct în exprimare. N-a zis unul nici măcar odată un mulțumesc când am ajutat pe cineva, iar dacă am participat într-o formă sau alta la vreo discuție constructivă pe un anumit subiect, am fost acuzat că sunt ținut în brațe...

Să postez aici schimbul de cuvinte pe care l-am avut cu dvs. pe chat-ul de pe facebook, domnule Alin? Vă mai amintiți? Când râdeați pe seama unui user neștiutor?

Una peste alta, nu mai dau nici 2 bani pe calitatea de membru al acestui forum, am făcut alergie la ipocrizie. Postarea asta are ca scop atenționarea celorlalți useri...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • EX Staff

Dl.Puscasu , va invit sa va moderati limbajul , cu asemenea ton si mod de exprimare dati dovada de altceva , si nu se prea potriveste cu " eticheta " de martir pe care tot o agitati .Daca am procedat corect sau incorect , se va decide , si voi suporta eventualele consecinte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Domnul Alin Dumitrache mi-a suspendat contul pentru că a găsit o postare jignitoare despre userul dan1976 pe un alt site (grupul independent șoferii.ro de pe facebook).

DAR...

- postarea era făcută pe o pagină de facebook care NU aparține forumului sau staff-ului (forumul are o altă pagină oficială pe facebook);

-a fost făcută de pe un cont de facebook care la fel, NU aparține forumului sau staff-ului (contul meu personal);

-domnul administrator nu știe și nici nu s-a obosit să verifice cine are acces la pagina mea de facebook (deși eram prieteni în acel moment pe respectivul site de socializare);

-comentarii pozitive/susținătoare au fost făcute la postarea respectivă ȘI de alți membri ai forumului (inclusiv un membru din staff);

Una peste alta domnul administrator și-a cam depășit atribuțiunile acționând la primul impuls în urma smiorcăielilor userului vizat, ceea ce, dacă vă mai amintiți, n-ar fi prima oară.

P.S. Moderatorii/administratorii sunt foarte exigenți și stricți în a aplica regulamentul forumului chiar și la banale scrieri prescurtate (nu am nici o problemă cu asta)... dar până la a-mi controla și sancționa activitatea mea din afara forumului e totuși cale lungă.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Din punctul meu de vedere ai dreptate, nu trebuia sa fii banat aici din cauza faptelor tale de pe alt site (atata timp cat nu ai denigrat siteul nostru).

I-am lasat mesaj lui CALIN si el e cel in masura sa ia o decizie. Asteapta te rog mesajul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Se mentine , pentru a evita certuri si balci sunt bune si asfel de decizii . urmatorul pe lista e dan 1976 . Nu inteleg de ce , dar sunt mari orgiliile soferesti si cred ca din prea mult timp liber tot apar incidente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.