Jump to content

BESTIILE!!!

MANV10

Pentru ce ati opta?  

179 members have voted

1. 1. Pentru ce ati opta?

• SCANIA R V8 730HP
      83
    • MAN TGX V8 680HP
      65
    • VOLVO FH16 700HP
      70
    • MERCEDES-BENZ ACTROS V8 650HP
      20

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Members

Aici am bagat cele cu puteri de peste 600 de hp;) si eu sunt un fan TATRA daca ar fi sa am o firma specializata pe transport de lemne(busteni)sau sa am o cariera as cumpara Tatre ;)

Eu zic ca ar face fatza si la transporturile agabaritice, nu ? Pe vremuri Tatrele erau cele care faceau legea in Romania la agabaritice, sau ma insel eu ???

• VIP

Da ai dreptate erau multe si bunicu meu a lucrat pe TATRA, dar nu poti sa le pui sa traga 200 de tone ...aici e vorba si de timp ,poate ar trage dar ar dura mai mult  un transport..... din cauza puteri , poate in curand vor face si ei motoare mai puternice ma refer de peste 600 hp ...

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Guest Anonymous

Absolut toate sunt adevarate bijuterii supertehnologizate, avand la baza programe de cercetare deloc ieftine, iar rezultatele se vad, cu toate ca electronica cu carul aduce in unele situatii multe cuvinte de duh pe buzele soferilor tradati de aceasta. Oricum nu se intampla prea des asta sau deloc. Revenind insa la discutie, eu fiind de moda veche, cand nici macar nevasta nu mi-as schimba-o dupa atatia ani cat m-am chinuit sa ma invat cu ea, tot asa raman si cu MAN-ul, chiar de ar fi oferte tentante din alte parti unde o parte din alegatori se duc dupa motorizari mai deosebite poate, sau altii dupa chestii de design,fiecare avand dreptul la propria alegere dupa criteriile personale ce trebuie respectate.