Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

2 soferi in camera la vapor


Mit

Postări Recomandate

  • Members

Salutari soferii.

Am si eu o nelamurire si problema in acelasi timp. Nu-mi place deloc cand ajung la vapor si mi se spune ca trebuie sa mai dorm cu cineva in camera. Un alt sofer la intamplare. E neplacut din multe motive. Mie unul nu mi se pare normal, imi este incalcat dreptul la intimitate.

Intrebarea este daca e legal sa ni se impuna chestia asta, daca putem refuza. Care ar fi argumentele si cum procedati voi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu te intreaba nici macar nationalitatea?

Citeste conditiile acceptate odata cu achitarea tichetului.Ai posibilitatea de a plati separat o alta camera.Studentii cum stau cate 4 in camera?Cand erai mic ai fost in excursii?In tren daca se aseaza cineva langa tine il respingi?

Nu te baga nimeni cu forta in cabina,poti ramane singur la pacanele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

La tren e mult mai misto poti sta chiar si 4 in cabina de dormit

Eu am patito eram 3 romani in compartiment si ce sa vezi sa nimerit ca unul din colegi mai invirsta in afara de faptul ca sigur era certat cu sapunul si deodorantul mirosea de iti rupea nasul ,transpiratie imputita parul neclaios si netuns hainele nu mai vorbesc ca luceau pe el dupa ce a fost la sala de mese si a mincat baut omul ce a avut in sacosa (ceapa sunca brinza si cred vreo 2-3 beri ) sa intors sa faca nani

Cum credeti ca am putut dormi eu si celalat coleg din cauza nemernicului acela de coleg jegos care se trezea bea apa minerala si ragaia intrun hal de nedescris miros de ceapa miros de nespalat nu mai zic ca la un momentdat a inceput si sa sforaie oribil

Nu doresc nici la dusmani o experienta asa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Asta se intampla doar pe barcile micute gen hirtshals-larvik-kristiansand sau fredrikshavn-goteborg.Am patit si eu mai mereu asa si nu am avut ce face,partea nasoala este cand treci noaptea si vrei sa dormi,asa ziua mai stai pe punte.De obicei te intreaba de nationalitate ca sa te cupleze cu sofer e aceeasi natie. Incearca sa treci cu barcile mari care au camere pentru toti soferii.Iti recomand Kiel-Oslo,cea mai buna barca!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

are dreptate colegu,nu mai esti mandtu ca esti roman,am ajuns rusine in fata tuturor natiilor,degeaba vrem noi sa ne mandrim cu stramosii si bunicii nostri care au fost buni si bravi ROMANI ,din pacate putini oameni au mai ramas reprezentativi si mai fac cinste neamului,restul ne fac cv.-uri care ne definesc cum bine stiti cu totii!Da, nu e bine sa ne lepadam de neamul si obarsia noastra dar ce beneficiu ne aduce recunostinta si apartenenta obarsiei noastre in fata Europei care ne vede asa cum suntem ,Nu asa cum ne declaram,ne judeca dupa ceea ce suntem in majoritatea actiunilor noastre.

Patriotism?pt cine?,fostele si actualele hoarde de banditi?I don't think so!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

acolo este asigurat locul de dormit(repaus) nu si partenerul de pat,camera sau dans,e politica compania maritime cu care transportatorul are acord,in legislatia transportatorilor nu sunt specificatii deosebite de confort si cazare preferentiale in functie de doleantele individuale.daca partenerul de cabina violeaza linistea si integritatea personala si a activitatilor de repaus in conditii normale adresati-va personalului de bord.Nu vreau sa fiu ironic dar si valurile creeaza rau de mare prin urmare nu puteti contesta acest lucru,e o conditie pe care o acceptati la imbarcare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.