Members septaru T.G.L Posted April 13, 2014 Members Share Posted April 13, 2014 Salut colegi careva sa se priceapa mai mult ca mine la electrica? Lucrez si eu pe un man T G L si a aparut de curand pe display mesajul GENERATOR INDICATOR DEFECT si arata bateria am verificat incarcarea incarca bine care ma poate ajuta si pe mine sa stiu daca e ceva grav sau nu Va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted April 18, 2014 Moderators Share Posted April 18, 2014 Poate nu înțeleg eu, dar mesajul spune: GENERATOR INDICATOR DEFECT iar tu: am verificat incarcarea Nu cumva mesajul se referă la vreun senzor care măsoară încărcarea? Adică, poate, ai vreun senzor care măsoară curentul trimis către baterii și ăla s-o fi defectat. Încărcarea se face în continuare normal, dar calculatorul îți spune că el nu mai poate fi sigur de cât curent merge la baterii... P.S. Îmi dau cu părerea, iar dacă vorbesc aiurea am rugămintea să ignori acest post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members rangu Posted August 13, 2017 Members Share Posted August 13, 2017 Ati rezolvat problema cu generator indicator defect???am acceias problema .va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts