Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Salut colegii!


Postări Recomandate

  • Members

M-a oprit ISCTR-ul saptamana trecuta si a amendat firma la care lucrez cu 17 000 lei din cauza ca tahograful nu era sigilat si ITP-ul expriase in urma cu o zi. Pe procesul verbal scrie ca firma este raspunzatoare de tot ceea ce s-a intamplat si singura vinovata. Acum, seful spune ca ma va da in judecata pentru ca am produs o paguba atat de mare. Este posibil ca eu sa fiu de vina si sa platesc ceva? Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

tinand cont ca masina este a firmei ei trebuia sa aiba o evidenta cind expira anumite acte si in legatura cu tahografu tia umblat la cutie acolo este vina mecanicilor ca nu a pus sigiliu .

scuze dar cine a facut verificare tahograf nu a pus si sigiliu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Ai ales un titlu neinspirat..de la salutare pina la ce tratezi in subiect.....in fine......hai sa incercam sa te ajutam...

Faptul ca seful tau vrea sa te dea in judecata nu inseamna si ca tu vei plati........e un proces si decide un judecator,nu te lasa influentat.

Faptul ca tahograful era defect e vina firmei,tu trebuia sa observi si sa ii anunti...

Faptul ca ITP-ul expirase si tu ai acceptat sa conduci asa ...e marea problema..denota lipsa ta de profesionalism ca sa zic asa...Amenda pentru ITP poate ajunge pina la 2000 lei si certificatul de inmatriculare se retine eliberindu-se o dovada.

Acum sper ca inveti ceva din aceasta treaba si vei trata mai serios soferia...Nu accepta sa conduci daca vehicolul nu este in regula,nu ai revizii corecte...gindeste-te ca tu vei plati la orice geseala..

Lasind morala la o parte revin...nu te lasa influentat de sef..vrea sa te dea in judecata sa te dea..e dreptul lui..tu trebuie sa arati la judecata ca firmei ii revin obligatiile de a face revizia tehnica si verificarea tahografului la un service specializat.Desi dupa mine...itp-ul e vina ta...dar sa lasam asta...[adica soferul verifica,atentioneaza si nu pune in circulatie....vezi ce zice regulamentul rutier..articolul 102 parca...] Tu tine-o pe a ta... este vina firmei ,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.