Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

DAF XF Euro 6

araisa

Recommended Posts

• Members

Salut,

Am achizitionat de curand 16 Daf xf 105/460 Euro 6 si am probleme cu toate,

Problema consta in conumul de ulei de motor cca.5 litri in primii 20.000 km si nu am ajuns cu ele inca la 40-50 mii sa vad daca persista problema.

Detin in parc si Volvo Euro 6 si Scania Euro 6 si Man Euro 6 la acestea nu am avut momentan probleme.

Informatii Euro 6:

Filtru de particule se schimba dupa 2 regenerari cca.500.000 km si costa intre 760si 3000 euro depinde de fabricant.

Cei de la Man lucreaza acum la un sistem de curatare care va costa cca 200 e si nu mai necesita schimbarea.

• 8 months later...
  • Members

Salut,

Am achizitionat de curand 16 Daf xf 105/460 Euro 6 si am probleme cu toate,

Problema consta in conumul de ulei de motor cca.5 litri in primii 20.000 km si nu am ajuns cu ele inca la 40-50 mii sa vad daca persista problema.

Detin in parc si Volvo Euro 6 si Scania Euro 6 si Man Euro 6 la acestea nu am avut momentan probleme.

Informatii Euro 6:

Filtru de particule se schimba dupa 2 regenerari cca.500.000 km si costa intre 760si 3000 euro depinde de fabricant.

Cei de la Man lucreaza acum la un sistem de curatare care va costa cca 200 e si nu mai necesita schimbarea.

Consumul de ulei , avand in vedere faptul ca masina e noua , cam maricel , insa in limitele bunului simt   Pana se ,,lasa " motorul cca 50-60000 km are si consum mai maricel.  Atentie insa , stilul de condus in perioada 0-50000 i-si pune amprenta pe motor .

Spor la carat

• 1 month later...
  • Members

acolo iti trebuie ulei care sa satisfaca cerintele testului OM646LA. Uleiul Valvoline Synpower MST 5w30 C3, e foarte bun pentru  motorul tau.

In momentul de fata ce ulei ai in motorul Daf de il consuma?

Edited by cico_3504

• 4 years later...
  • Members

Salutare, stie cineva cum se poate anula avertizarea sonora din bord  a daf-ului xf 460 E6? Are o dambla.... Când simte panta începe și se umple bordul cu defecțiune motor și țiuie de îți rupe urechile... As vrea sa scap măcar de sunet...