Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cipriandoran

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    focsani

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cipriandoran's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Chiar nici un "coleg" nu isi doreste sa initieze un tanar in aceasta meserie...Caut de un an de zile pe cineva si nimeni nicarieri.Oare de ce nu se gandesc ca generatia trece ii pregatim si pe cei ce urmeaza altfel cum reusesti sa strangi experienta?"Colegi" un ajutor si pentru incepator ca mine pe nicaeri?
  2. "Nu o sa iti para rau " : in sensul ca sunt o persoana sociabila careaia atunci cand trebuie sa invete ceva se dedica acestui lucru fara fite,mofturi sau cum vrei sa le mai numesti.A fi sofer pe camion nu este o meserie deloc usoara.Intradevar facem o scoala dar sunt foarte multe lucruri pe care nu le inveti la scoala ci prin practica"furand meseria de la colegul care doreste sa iti ofere o posibilitate de a invata" lucru greu de gasit in ziua de azi.Stiu sa multumesc mereu celor care m-au ajutat intr-un fel sau altul si totodata sa fiu recunoscator.Crede-ma am sunat la fel si fel de firme atat din tara cat si de prin afara si am ramas doar cu multe vorbe.Nu e usor pentru nimeni dar stiu sa fac si sacrifii dedicandu-ma telului meu iar acesta este de a invata.Nu uit niciodata de unde vin si sunt mereu aproape celor care imi sunt.Nu sunt aici pentru a oferi bani sau orice fel de alt bun sau serviciu gratiut persoanei care v-a avea bunavointa sa ma ajute in aceasta meserie.Pot oferi devotament,pot dovedi dandu-mi silinta prin a excela in ceea ce invat si prin a respectat pe cel cuvenit sau cuveniti in asta.Cam asta e ideea mea.
  3. Accept si lucrul in echipaj ca sofer 2 daca este cineva dispus sa ma initieze nu o sa ii para rau...
  4. Salut tocmai am fost programat la interviu la Torello...stie cineva in ce consta (test camion,test limba etc) si daca percep comsioane?
  5. Mentionez ca sunt o fire foarte sociabila nefumator si am 32de ani...Sunt incepator si orice oferta in echipaj e bine venita...Vorbesc italiana nivel avansat cat si engleza nivel mediu...Orice ajutor este bun fie si un numar de telefon un nume de firma care face angajari incepatori...Stima si drumuri bune!
  6. Salut tuturor.Ma numesc Ciprian sunt din Focsani am 32 de ani si sunt posesorul permisului BCE de circa 1an jumatate,mentionez ca detin toate atestatele ADR cisterne si colete,atestat marfa,atestat transport agabaritic,card tahograf,cat si aviz medical si psihologic la zi,cazier judiciar si rutier la zi curate...Caut firme angajatoare de incepatori pe camion(TIR) si as dori informatii utile de la alti "colegi" care ar putea sa ma indrume catre acestea,un numar de telefon etc..
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.