Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Salut! S-a mai schimbat ceva la Fockedey în ultima vreme la contractul pe Portugalia (ADR Cisterne) ? Mi s-a promis 3000€/luna și 1850€ în luna cu 2 saptamini acasă,aș dori un sfat. Mulțumesc
 3. Last week
 4. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 5. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 6. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 7. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 8. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 9. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 10. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 11. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 12. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 13. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 14. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 15. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 16. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 17. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 18. Salut,te rog sa imi spui daca mai este de actualitate anuntul,in caz contrar doresc sa inchid subiectul,mersi
 19. Va salut. Am primit de curand din partea unui om foarte generos de la un depozit din Calarasi niste foi de placaj gratuit. Pot gasi un bun samaritean care sa ma ajute la randul sau cu un transport gratuit sa aduc foile de placaj la Bucuresti ? Multumesc.
 20. Știe cineva pe unde se poate ajunge mai ușor la tubulatura de la sirocou,la cabina de MAN,fiindcă nu mai ajunge căldură sub scaunul din stânga dar radiază în stânga frigiderului??
 21. Earlier
 22. Aici nu vei gasi conducerea firmei,probabil or sa citeasca vreodata.Ideal ar fi fost sa suni direct la ei si sa le prezinti incidentul.Personal cred ca lucrurile stau putin altfel,si incidentul a izbucnit datorita asteptarii prea mari in rampa.Nu s-a gestionat situatia bine de ambele parti
 23. Asfinag sunt corecti in acest caz,poti sa faci unde crezi tu plingere si o sa observi ca nu se va realiza nimic.Inca odata,vignieta se lipeste total,nu un colt.Chestia asta am facut-o si eu odata,din fericire nu am fost amendat pina in Viena,si acolo am lipit-o corect deoarece mi-a atras atentia un prieten austriac ca voi lua amenda
 24. Mie mi se pare că tu nu știi ce e ăla ”tahograf”. În condițiile în care 99,99% din unitățile montate pe vehiculele comerciale din Europa, aparțin unuia din aceiași 3 producători, au aceleași funcții și funcționează pe același principiu, n-ai ce sondaj de piață să faci. Diferă doar modul de introducere/scoatere a cartelei și aspectul meniului. 1. Faptul că, de regulă, e montat deasupra capului și impune mutarea privirii de la drum atunci când e cazul; 2. Orice problemă ar fi, angajatorul n-o poate rezolva. Pentru că metrologie; 3. Indicații către service tahografe; 4. 1.
 25. Bună ziua! Suntem o echipă ce face o cercetare de piața in ceea ce privește utilizarea software-urilor și care este gradul de satisfacere a serviciului clienți oferit de furnizorul software-ului (în cazul în care compania dvs. vă oferă o aplicație ce o puteți folosi pentru a vorbi cu dispeceratul sau șeful dvs.) Așadar, ne-ați ajuta foarte mult dacă ați raspunde acestor întrebări cât de sincer și detaliat posibil. 1. Care sunt cele mai uzuale probleme și frustrări ce le întâmpinați când folosiți tahograful? 2. Sunt probleme ce angajatorul dvs. nu le poate rezolva? De exemplu, nu aveți niciun ajutor atunci când sunteți opriți de controlul rutier. 3. Cum vă ajută angajatorul atunci când sunt probleme cu tahograful? (ex. linie telefonică directă pentru probleme, pregătire pentru a folosi tahografele, asigurarea manualelor de utilizare, ajutor în timpul unui control rutier, etc.) 4. Cât de important este serviciul clienți pentru tahografe? (1- foarte puțin; 5- foarte mult) Vă mulțumim!
 26. Pe bune?!!! Da' tu de acetonă ai auzit, simandicosule? Sau dai drumu' la căldură pe parbriz vreo 10 minute și se dezlipește fără urme. E doar un pic de adeziv pe o bucată de sticlă, ce te smiorcăi atâta? Ai avea și vreun Aston Martin, te pomenești. Mare ți-e grădina Doamne... am trăit s-o aud și pe asta!!!
 27. Ms ptr raspuns. Oricum sunt ciudati rau de tot, Europenii au drepturi aici, Iar acestea primeaza regulilor si legilor. Asfinag nu sunt echitabili. Dovedesti ca ai platit si ei te Amendeaza ca si cum nu ai facut asa. Stiu ca la ei merge treaba, La mune nu a mers ca nu stiu limba, Ma rog, o sa fac o pmangere si la Curtea Eutopeana a Drepturilor Omului. O zi frumoasa!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.