Jump to content

ROUMAN

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About ROUMAN

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 08/01/1993

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Suceava

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut colegu. Parcarea de pamant de la Dunkerque este inchisa de mult. Din cauza migrantilor. Este parcare cu plata in apropriere, 1km de la cea de pamant. http://dktruckspark.fr/contact/ N/E 50.979080, 2.216469
 2. Posibil sa fi inteles gresit. M-am referit la ceea ce a spus, citez : " Mai exact programul de lucru se poate intinde pe doua zile fizice?". Lucru, pe care, ma astept ca un sofer profesionist sa-l cunoasca din scoala, acela ca: " ziua de munca a unui conducator auto poate incepe pe parcursul unei zile si sa se termine pe parcursul urmatoarei zile" astfel cum poate fi gresit inteleasa si saptamana de lucru cu cea definita drept saptamana calendaristica.
 3. Buna gluma. Sa nu o mai faci. Ar trebui sa stii aceste "chichite". Ziua de munca, a unui sofer profesionist, poate incepe oricand, cu conditia sa inceapa dupa efectuarea unui repaus zilnic sau saptamanal. PS Lectureaza http://ec.europa.eu/transport/sites/transport/files/modes/road/social_provisions/doc/trace_explanatory_text_ro.pdf PS2 Ai aici mai multe subiecte, la litera de lege.
 4. 561/2001 articolul 8. punctul (9) "O perioadă de repaus săptămânal care începe pe parcursul unei săptămâni şi se continuă în săptămâna următoare poate fi alipită oricăreia dintre aceste săptămâni, dar nu amândurora! " Zic si eu ... Drumuri bune.
 5. ISTCR, ITM Ps1: Pe acest forum, cat si pe alte site-uri "utile", nu gasim niste formulare, modele, etc. care sa ne ajute. Modalitati de contact a unor avocati specializati in acest domeniu. Trebuie sa ne inscriem in 15 sindicate, sa platim camata, pardon, contributie si apoi sa aflam ca patronu a cotizat putin mai mult la sindicat/ISCTR/ITM si nu pateste nimic. Ps2: Pentru aceleasi fapte, mai nou, in alte tari se ajunge la inchisoare! La noi, pe cand ............
 6. Mai nou firma se numeste Alegro? Poate sa confirme un angajat fidel? #Alegro
 7. Colegii, daca nu ati trecut de cateva ori pe acolo. Nu va dati cu parerea degeaba. Eu am 1 an+++ de cand trec de minim 2 ori in UK intr-o saptamana, si ceea ce va pot spune: este ca e foarte grava situatia. Ceea ce vedeti la TV e "apa de ploaie, sau orice altceva. Dar nu realitatea. Realitatea este ca a fost sofer care a murit, in jungla din Calais, pentru ca a facut prostia sa se dea jos sa alunge migrantii de langa si din camion. Calais e locul in care mai nou, noapte de noapte esti blocat de migranti pe autostrada ce duce in port, ei blocand drumul cu tot felul de la craci d
 8. Butelia am incarcato in Belgia in orice peco cu "LPG". Trebuie sa ai reductie si daca te intreaba cineva de butelie, sa ii spui ca e butelia pentru sirocou. Pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic.
 9. Si totuși, atâta vorbăraie. Degeaba! De atata timp se discută acest subiect, încât, nu si-a permis nimeni sa solicite un raspuns, oficial, din partea ARR/ISCTR? Curios! Tind să cred ca fiecare face cum il duce capu'. Rugându-se la toți sfinții să fie ferit de controale, asemeni bolnavilor incurabili, ce nu mai au speranță, dar speră.
 10. Buna ziua si weekend placut celor ce fac pauza si drumuri bune celor ce inca pedaleaza. Am o nelamurire, indusa de un "om care stie". Si anume: Weekend-ul trecut am facut repaus saptamanal redus de 42 de ore. In cursul acestei saptamani am facut recuperare (pauza de 16 ore). Intrebarea mea este: pot sa fac saptamana asta din nou repaus saptamanal redus? Pentru ca eu stiu ca "recuperarea se face, in bloc, alipita de un repaus zilnic sau saptamanal pana la sfârșitul celei de a 3 saptamani"? Precizez ca cel ce ma influenteaza imi recomanda sa fac 45, pentru ca " asa se face". Iar
 11. Semnat. Colegii. Luati aminte, daca doresti o schimbare, ar fi bine sa fii tu acela ce o incepe.
 12. Imi pare rau pentru greselile din text. Totusi aceste greseli au aparut deoarece este un text copiat de pe acel site si lipit in comentariu, aici pe site.
 13. Mai jos redau un articol preluat de pe site-ul de stiri "digi24.ro". http://www.digi24.ro/embed/Stiri/Digi24/Special/Romania+cu+incetinitorul/Primaria+Baiculesti+decizie+instanta+drum+prost?video=0&width=600&height=400"scrolling="no" width="600" height="400 "Decizie în premiera în lupta soferilor cu autoritatile care nu repara drumurile proaste. O femeie din Arges a obligat statul în instanta sa îi plateasca închirierea unei masini de teren: drumul de la soseaua principala pâna la casa ei este impracticabil. 80 de euro pe zi ar trebui sa ii achite Primaria din Bculeti, care a fost
 14. Citez pe cel ce a incarcat clipul pe youtube: "au vrut sa il amendeze pentru ca a fost primul care a rupt randul si a blocat vama!". Acestea fiind spuse se confirma inca o data, faptul ca ne solidarizam doar la ilegalitati, cu unele exceptii. Pacat!
 15. Ha ha buna asta. Cand o sa dea in scris cele spuse, poate o sa-i creada cineva, pana atunci: "Tu depasesti, tu platesti."
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.