Jump to content

stream_title_6

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Bună Ziua, vin și eu cu o intrabare am un tester delphin este achiziționat recent și aș dorii să îmi ridic camionul din perne, cum se procedează? Va mulțumesc anticipat.
 3. Last week
 4. pentru 10lg(linguri) de miere???????????
 5. salut,ai probleme pe sistemul de tratarea gazelor de evacuare! atentie,rezolva defectul caci s-ar putea sa-ti limiteze cuplul motor!
 6. ia legatura u harytgs,poate reuseste sa te ajute
 7. l-am mutat aici,citeste restul subiectelor poate gasesti aceasta eroare
 8. sa il ajuti fizic probabil ca da,dar ca sa ii dai un raspuns pe forum nu era greu..
 9. Va salut Am un magarus 1834 De 5 ani se tot aprinde martor roșu cu EMR. Limitează până lab1500 rotații și ma ...înnebunește. La porinrre pe frig, se stinge. Cine are informația potrivita , primește cadou 10 lg miere.bio Mulțumesc 0721204990
 10. OK, multumesc, stii cumva unde pot sa fac in afara de " reprezentanta DAF " ...?
 11. Salut!! Mi s-a aprins martorul motor la Man Tgx480 Euro 6!!! EDC 04235-04
 12. salut,fa un test de injectie!posibil un injector sa nu lucreze in parametri!
 13. am un cap tractor volvo eev 460 din 2013 / 500 000 km are consumul numai tractorul 22, 23 lasuta iar cu remorca goala ajunge si la 29, 30 l ala suta km toate testele au iesit ok presiune turbo .injectie, injectoare doar ultimul test a aratat ca presiunea pe retur motorina e mare peste 4 atm stie cineva sau ma poate ajuta de ce se intimpla acest fenomen este vreo supapa care nu descarca returul sau poate imi da o informatie un posibil ajutor
 14. Buna seara. Despre firma MARCEVAGGI Star Internationale Transporte dutschland g.m.b.h. ne poate da cineva vreo informatie folositoare?
 15. la DAF XF 105.410 an 2010 EEV in relanti si in special cand motorul este cald se simte o vibratie , trepidatie , ca si cum ar fi subturat , indicatorul de la turometru arata undeva la 55o - 540 rotatii ...nu arata nici o eroare ... , daca il turez nu se mai simte. Este normal ...? , ma poate ajuta cineva , pareri , rezolvari 🙂 ...?
 16. salut,in mers cum se comporta directia? lipsa uleiului de directie produce un zgomot pompei de directie! daca este defecta pompa de directie ,nu poti manevra volanul decat f,greu! se poate masura presiunea care o debiteaza pompa! pompa de directie este antrenata de compresor(intre ele fiind un cuplaj in cruce care se mai uzeaza) ai verificat pivotii,sa nu fie gripati sau rulmentii de presiune sa nu fie blocati? NU umbla la caseta de directie decat in ultima faza!!!!! un sfat:sistemul de directie nu se repara in spatele blocului!
 17. Începe prin a controla dacă ajunge curent în dulii. Apoi verifica cablurile si prizele trailerului. Exista și o doză cu capac prinsa undeva pe bară în spate.
 18. Am un cimentruc si nu imi merg stopurile pe frana in rest merge tot care ar fi cauza?
 19. Salutare am un cimentruc se nu îmi merg stopurile pe frana care ar putea fi problema? Lămpile sunt noi
 20. imi pare rau ca nu a mai raspuns nimeni,teoretic lipsa lichidului sau o mica defectiune la servo ar fi fost prima problema.
 21. important era sa ii poti da un raspuns,nu sa stii din ce oras este,initial..ulterior daca ar fi fost necesar era diferit..
 22. Mulțumesc, am încălcat legea, plătesc! Mulțumesc pentru atenție! O zi buna și fără experiente neplăcute ✌🏽👍🏼
 23. Salut Cico! Poți, te rog, să mă contactezi? Sunt Ionuț Mohora! 0768659685! Mulțumesc mult! 

 1. Load more activity


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.