Jump to content
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

stream_title_6

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Caut contract pe o perioada de minim un an ca si tractionist (frigo) international, sau la prelata tur retur RO. Detin Volvo FH- E6, NOU(4000km) Multumesc!
 3. Buna ziua, Va rog daca mai poate oferii detali cineva care a colaborat cu ei (firma NORDSTAR) daca au respectat clauzele contractuale (plata la timp, nr. de KM). Intreb deoarece as vrea sa incep o colaborare cu ei. Multumesc!
 4. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 5. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 6. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 7. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 8. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 9. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 10. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 11. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 12. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 13. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 14. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?
 15. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..? teoretic ar fi ''da''...
 16. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?mersi
 17. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..?,mersi
 18. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..? teoretic pot inchide,nu ai mai intrat de mult
 19. Yesterday
 20. Salut. Va rog sa ma ajutati cu incadrarea in "cadrul legal" pentru urmatoarea situatie. Conducem in echipaj , suntem din localitati diferite , 60 km distanta intre ele. Dupa ce ajunge primul sofer acasa/la garaj , celalalt mai are de parcurs inca 60 km . In acest timp , al doilea sofer este oprit de ISCTR si amendat cu 5000 lei pentru depasire program . Explicatia inspectorului este ca dupa ce primul sofer a parasit cabina , ori trebuia sa lase cardul lui in tahograf , ori soferul ramas in cabina trebuia sa faca o pauza de 9 ore. Ma puteti ajuta cu "cadrul legal" pentru aceasta situatie ? Vreau sa fac contestantie. Merci!
 21. Last week
 22. savimbi

  Canada 2018

  Salut Cosmin......wow nu am intrat pe site de peste 2 an de zile........ce trece timpul....ideea este ca pentru Canada nu ai nevoie de atestat sau card tahograf, nu au nici o valoare aici. In privinta emigrarii este mai complicat, nu stiu in ce provincie vrei sa te stabilesti. Cred ca de aici pleaca totul. Multa bafta in procesul de emigrare!
 23. Este simplu ce va urma! Toate statele puternice (D,F,NL,etc) vor constrânge oamenii productivi (șoferi, etc) să se relocheze (cu tot cu familii sau să-și întemeieze una) in tara lor. Au aceeași nevoie ca ieri , azi sau mâine ("sclavi", care să producă/consume fara pretenții ). Aproape tot ce înseamnă "roata vieții" este atent monitorizata și direcționată către direcția dorită de "mai marii".(vezi creditul cu buletinul, sau de ce partidele nu trebuie să obțină mai mult de 30%, și alte și altele). UE nu e nimic mai mult decât o alta Marie cu o alta palarie.
 24. Nu te supăra pe mine, după cum ai pus întrebarea se înțelege că nu prea ai experiență în transporturile rutiere de mărfuri. Daca am dreptate, eu zic că cel mai bine e sa nu îți dai singur foc la oala. Sunt persoane cu multa experiență care au ieșit din "business" pentru că până la urmă au recunoscut că mai bine stai degeaba decât să lucrezi degeaba. Si că să nu te plictisesc, concluzia este că în ziua de azi , transportul rutier de mărfuri este o bătaie de joc , din care câștigă doar intermediarii care nu au nici cheltuieli și nici riscuri. Oricum ar fi , speranțe pentru noi "victime" sunt destule!
 25. Stai liniștit, nimeni nu are "timp" să-ți răspundă. Soluția mea este simpla , incerc să vând tot și să nu mai aud de transport.
 26. Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce delaratie se intocmeste pentru tranzitarea Sloveniei de catre un autocar turistic. Multumesc anticipat!
 27. Salut, a trecut ceva timp de cind ai depus aceasta cerere..crezi ca mai este de actualitate sau pot sa o inchid..? teoretic ar fi ''da''..ulterior nu ai mai intrat
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.