Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

D28

Members
 • Număr conținut

  19
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre D28

 • Rang
  Incepator

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Timișoara
 • Varsta:
  42

Vizitatori Recenți Profil

456 citiri profil
 1. Bună ziua.Am un MAN tga 480 din 2005 cu motor D2876 LF12.Imi face presiune in vasul de expansiune. Motorul este reparat acum.Camasi ,pistoalele,segmentul etc.Chiulasele de la motor sunt schimbate(4sunt noi iar celelalte2 sunt verificate).Nu prezintă fisuri sau alte defecte.Chiulasele de la compresor de asemenea sunt noi cumpărate de la MAN.Pompa de apa este nouă,la fel si termostatele.Am pus butonul cu supapă din spatele bazinului nou.Lucreaza la 0.9 bari (asa scrie pe el).După ce se încălzește motorul si îl las la ralanti,Imi scoate apă pe a supapa de siguranță. Nu scoate multă. Am venit de la atelier cu masina cca 75km.Motorul nu se supraincalzeste.Cand mai aveam aprox 20 în până acasă mi-a arătat pe bord NIVEL LICHID RĂCIRE SCĂZUT. Mentionez ca si seziorul de nivel este nou.Baga căldură în cabină normal,dacă apa fiind sub presiune. Se poate sa mai fie si alta piesă pe care să o fi omis?Nu mai stiu ce sa ii mai fac!Eventual sa ii dau foc!Dacă se poate sa ma ajutati cu o idee .Ba mulțumesc.Drumuri bune.
 2. Bună ziua.Detin un tractor EEV și as dori o oferta la daniel [email protected] Va mulțumesc
 3. Bună dimineața. Poate cineva sa îmi spună la ce cote se reglează culbutorii la MAN tga 2005 motor D28 Commonrail? Mulțumesc.
 4. problema compresor man tga

  La aceste simtome, cred ca ai o cămașă de la cilindru fisurată.
 5. Reglaj culbutori

  Am un MAN tga 480 din 2005 COMMMONRAIL.Poate cineva sa imi spună la ce cote se reglează culbutorii? Va mulțumesc.
 6. Pote cine va sa îmi spună cum se demontează pompa de.apă la MAN TGA 480 din 2005? Va mulțumesc
 7. AI 3 variante. 1Desfă capacul de la chiulasa și vezi dacă are o spuma gălbuie. Dacă are ,este garnitura de la distribuție 2 Posibil sa fie egr -ul. (La mine la camion este infundat).Apa se pierde pe galeria de evacuare .3 Chiulasa fisurată. Ăsta este.mai complicat .
 8. Buna ziua la toata lumea, sint nou pe aicisi as vrea sa intru in rindurile voastre sau sa ma alutur voua nu stiu cum sa spun sa supar cit mai putina lume.intentionez sa akizitionez doua camioane ( VOLVO sau Mercedes)as vrea sa stiu cum sa procedez ca si incepator?Cum obtin un contract serios fara tepe etc. care ar fi preturile la care se lucreaza pt a putea merge innainte.    Multumesc mult toate cele bune                                                                                                                                                                              

 9. Bună dimineața! Am un tractor DAF105XF EEV și sunt intersat de o colaborare cu firma dumneavoastră. Se poate sa îmi trimiteti o ofertă? Vă mulțumesc.
 10. Societate spaniola cauta tractionisti

  Bună ziua Am un tractor DAF105XF EEV și sunt interesat de un contract.Camionul se află în Barcelona. Se poate sa îmi trimiteti detalii pe :[email protected]? Am încercat la telefon și nu răspunde nimeni. Va mulțumesc.
 11. Grupul Logistic International cauta colaboratori

  Bună seara. Mai este valabila oferta dumneavoastră? Dețin un tractor euro 5.Se poate sa îmi trimiteți detalii pe [email protected] Merci. .
 12. problema man tga 460

  La fel am pățit și eu.Este supapa cu 4 circuite.
 13. Bună ziua .Trebuie sa înlocuiesc o chiulasa la un camion man tga 480 din 2005 motor D2876 LF12.Poate cineva sa îmi spună la ce cote se reglează tachetii?Merci
 14. Montarea se face invers demontarii. Chitul de reparație vine cu toate piesele. Rămâne doar carcasa pompei.
 15. Am rezolvat. Se schimba foarte ușor. Dacă va ajuta cu ceva : 1-se scoate sprintul de la plasticul pistonasului care este montat pe tijă.apoi se desface reductia din alamă din partea superioară 2-se dedemonteaza reductia din josul pompei. 3-se împinge tijă în jos și iasă afară. 4-se scot din partea superioară garnitura de cauciuc și saiba metalică.
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.